Добар дан,
пелет можете и сам тако бацати,али га ја користим годинама:
Најбољи ефекат се постиже кад пелет/однос 1кг пелета клица кукуруза са 200-300гр пелета конопље/ сипате у неку посуду са поклопцем, прелијете водом,да огрезне(по који пелет да на површини остане сув),затворите посуду и оставите најмање 48ч-може и више дана да одстоји пре пецања.Тада пелет поприма карактеристичан мирис који потиче од природно ослобођеног ЦСЛ-а...После тога од те смесе која је лепљива можете правити лоптице или смесу мешати са осталим додацима,партиклама...ствар личног избора.
Сва шаранска и бела риба...Верујте ми на реч,пелет конопље су ми носили у ЦГ/Х.Нови и кажу да је одличан био за Зубатца...
Ако шта још треба,ту сам?