Ribolov > Mali oglasi (ribolov)
sram te bilo,limundo
MoravskiLubenicar:
LSI puna podrška! Ja ne pecam ja ne lovim ja samo plovim. Jedne godine sam veslajući kajak niz Južnu i Veliku Moravu (plovidba do Smedereva 5 dana) jedne noći kod Stalaća čula 13 bombi bačeneih u reku u krivolovu...jadno i žalosno...tu više nije bilo ni ribe ni života u sledećih par decenija...a čemu...za tanjir čorbe ili bilo čega...pa ljudi moji dok čuvamo život u prirodi imaće i za iće i za piće...ovakvi genocidi donose nama štetu.
berkut:
Код нас је по закону дозвољен излов рибе струјом само у инспекцијске и научне сврхе.Овај уређај по цени не спада у ту класу јер се види по цени даје крајње примитиван претварач у питању,прави имају и микропрцесор!Е сад, као у оној коммедији кад каже "...да сам ја власт..:"...али нисам,ни ја ни Ви...Ради се о продаја уређаја чијим руковањем је врло лако угрозити живот са смртним последицама непосредног руковаоца али и људи око њега ако их има!Значи да би "уређај" требало да има безбедноосно технички сертификат,у супротном па нашем закону је кажњиво пустити га у промет.ЛИМУНДО јесте крив јер дозвољава продају уређаја без уверења и/или дозволе за продају,уређаја кога физичко лице по закону не сме да има,и да не набрајам...Све очито може на "безалтернативном" путу без возног реда...јер треба да имамо чиме да стигнемо кад и ако стигнемо.
Није главна штета од лова струјом убијена па продата риба,много је горе што и ситна риба која дође у струјно поље и преживи остаје стерилна.Бар тако сам слушао професоре неке јер сам пар пута рисуствовао огледном излову струјом у сврху праћења популицеје смуђа на једном рибњаку...
Drivee:
Ne kontam nesto. Sta koga briga ko ce kako izlovljavati ribu iz privatnog ribnjaka. Ja svinje ubijam sa pistoljom, stujom ili koljem bez pomocnih sredstava. Moj je izbor. Riba u ribnjaku je samo da se ubije i pojede.. To je komercijala, obicna farma. Nagojis i pojedes/.
Kapetan:
mac sa dve ostrice... ja sam recimo za totalnu liberalizaciju nabavke oruzja ... ali opet to i nije toliko dobra ideja...
da li ce neko ili nece koristiti ovo za nelegalan ribolov ne znam, ali sam protiv zabrane prodaje ovakvih stvari ...
krivolov NI JEDAN se ne resava zabranama prodaje alata vec drugim stvarima
srsa:
--- Citat: Kapetan 15, 09, 2015, 17:34:47 posle podne ---mac sa dve ostrice... ja sam recimo za totalnu liberalizaciju nabavke oruzja ... ali opet to i nije toliko dobra ideja...
da li ce neko ili nece koristiti ovo za nelegalan ribolov ne znam, ali sam protiv zabrane prodaje ovakvih stvari ...
krivolov NI JEDAN se ne resava zabranama prodaje alata vec drugim stvarima
--- Kraj citata ---
Nece resiti, ali ce smanjiti krivolov, bar za broj onih koji bi mogli da krivolove da mogu legalno da kupe ovakva sokocala.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju