Nautika opšta... > Zakoni i Propisi
polaganje za rad sa radiostanicom
berkut:
Не разумем коментар ни "панику"...мада,данас их је много који кад причају питање дали нешто и кажу...Без увреде,али,морнари и наутичари???
Или се "паника" односи на помињање државе?Та држава се уредно учипи са сто еврића за увоз радио-станице,чак и транспортне трошкове уредно и ревносно прикључује царинској основици-зато сам је поменуо...У свету се одавно радио станица не третира као спејс шатл...осим код нас,посебно ако има нека кинта да се узме,има да се установи испит и за гледање у небо!И да се плати дакако!
STG:
--- Citat: berkut 08, 09, 2015, 15:42:38 posle podne ---Не разумем коментар ни "панику"...мада,данас их је много који кад причају питање дали нешто и кажу...Без увреде,али,морнари и наутичари???
Или се "паника" односи на помињање државе?Та држава се уредно учипи са сто еврића за увоз радио-станице,чак и транспортне трошкове уредно и ревносно прикључује царинској основици-зато сам је поменуо...У свету се одавно радио станица не третира као спејс шатл...осим код нас,посебно ако има нека кинта да се узме,има да се установи испит и за гледање у небо!И да се плати дакако!
--- Kraj citata ---
Zasto i kako su se ovde pojedinci pronasli i zasto ih ovo brine?
Kome treba platice, kome ne-on nece i kraj.
http://www.plovput.gov.rs/file/saopstenja-brodarstvu/20150630/Obavestenje-o-ispitima-radio-telefonski-uredaj-jul-2015.pdf
berkut:
То је већ приличнно тачно...лично-од пре неколико деценија имам дозволе и испите па далеко да сам уопште заинтересован а камоли забринут...
Alexa:
Ladja kaoju sam kupio (jos je u Svedskoj) ima ovu stanicu (pretpostavljam da je dosta stara). Treba mi savet nekoga ko se razume u ovu tematiku, da li da to prijavljujem na carini ili da skinem pre carinjenja. Konkertno, da li da se evidentira kao oprema, sta posle treba od papira, koji su troskovi ako se upise u carinsku deklaraciju i kasnije plovidbenu i .t.d
zica:
Ova stanica mi ličina CB tako da je slobodno skini .
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju