Eh, steta, mada nisam juce bio na vodi svkako. Ja sam inace ove sezone iznad pontona, prosle sam bio ispod pa sam se osecao kao da sam zatvoren u akvarijumu! I sad tako dozivljavam taj dunavac dok je ponton na vodi..
A vezano za kabinas, nesto sve vise mislim da ako se uzima nesto vece, onda da se uzme prilicno vece, da ne bi zapao opet u istu krizu sa prostorom. Bojim se da je 6m malo za kabinas pogotovu ako nije dovoljno sirok, a i kad bi se vec uzimao kabinas na kom treba da ima mesta za kuhinjicu,

, terasu za sedenje, onda bolje da ne fali prostora. Tako da su moji planovi ako Bog da, da bude nesto od na primer 8m x 2.5m, pa i 7m, ali to je minimum. Znam jednog coveka sa moje marine, ima camac malo drugacije konstrukcije(neko bi rekao da je ruzan, ja ne!) dimenzija 7m x 2m, i to je veoma funkcionalno, iako nije nesto na sta su nase oci navikle :)

Ja se odusevio, jer se lako ulazi/izlazi, na terasi ima bas dovoljno prostora, a u kabini svugde stajaca visina i kabina ima mesta. Gura ga Yamaha 9.9HT tako lako da ne verujes, a iza njega ne ostaju talasi.
Ja se raspricao se, kao da je moja tema, a ovo o cemu sam pisao cak nije ni tema sto je najgore