E, ovako treba... > Majstori, Majstori ...

dva majstora u visnjici

(1/4) > >>

Kapetan:
evo ovako da navedem dva majstora sa kojima saradjujem :)

prvi je aca tomos iz visnjice, covek je kvalitetan i ne naplacuje preterano , jako je savestan ali kao svaki majstor voli da probije rokove :) ali ne previse... koliko sam video bavi se starijim motorima

drugi majstor je nesa honda iz marine karaburma www.marinakaraburma.com spor ali kvalitetan .. ima radnju odmah ispod upravne kucice pored motora popravalja i skutere...

da neostavljam njihove telefone ako nekome treba nesto posaljite mi privatnu poruku i prosledicu vam konatakte

colonelo:

--- Citat: Kapetan  07, 01, 2009, 14:07:49 posle podne ---evo ovako da navedem dva masjtora sa kojima saradjujem :)

drugi masjtor je nesa honda iz marine karaburma www.marinakaraburma.com spor ali kvalitetan .. ima radnju odmah ispod upravne kuccice pored motora popravalja i skutere...

--- Kraj citata ---

Ovaj link ka marini ne radi, ima li neki drugi?

Kapetan:
hm ja sam na SBB-u meni radi... cek da proverim...LOL istekao im hosting i nisu produzili .. ako hoces ipak da vidis sajt upisi ove DNS-ove

82.117.194.2 i 82.117.194.3

Pera GARMIN:
Majstor Neša iz marine Karaburma je od letos ovlašćeni servis i za Suzukije.
Meni je radio servis na 200h, a Nikoli na 20h. http://www.vario19.net/?p=95
Uredan, efikasan, razumne cene. Ne preterano brz, ali meni se iskreno nije ni žurilo, pa ne mogu da mu zamerim.
Prijatno me iznenadilo kako je očistio i podmazao motore posle servisa. Nema prljavštine, masnoće... baš pedantno!

Kapetan:

--- Citat: Pera GARMIN  09, 01, 2009, 12:18:30 posle podne ---Majstor Neša iz marine Karaburma je od letos ovlašćeni servis i za Suzukije.
Meni je radio servis na 200h, a Nikoli na 20h. http://www.vario19.net/?p=95
Uredan, efikasan, razumne cene. Ne preterano brz, ali meni se iskreno nije ni žurilo, pa ne mogu da mu zamerim.
Prijatno me iznenadilo kako je očistio i podmazao motore posle servisa. Nema prljavštine, masnoće... baš pedantno!

--- Kraj citata ---

e upravo to lepo radi ali spor :)  Evinrude popravljam kod njega evinrude a tomos kod ace :) to je moja neka logika ...
pre par dana sam se dogovorio da mi uradi servis evinrudea jer sam presao 50 sati kad ono zamrzo :(

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju