Nautika opšta... > Kafana kod "Moju Ladju"

Odg: od virtuale do reale

<< < (3/5) > >>

LSI:
Asinus in Roma, Asinus del Roma! – Magarac u Rim, magarac iz Rima!

Ово је једна стара изрека, настала још у време античког Рима. Људи је и данас изговарају кад наиђу на неког коме не вреди говорити, на неког ко тера своје, без обзира на добронамерност саговорника.

Такви људи живе срећни у свом свету јер њих ништа не дотиче и ни до чијег мишљења им није стало.

Него, кад сам се већ дохватио тог магарца, тражећи изреку налетех на једну много слатку фотографију - нема везе с овим нашим препуцавањем али сигурно ће вас насмејати све.

srsa:
Ма какав магарац, види на шта личи, обична рага, боље да је за паре које је дао за њега купио лепо мало брдско коњче.  kuku

LSI:

--- Citat: srsa  10, 08, 2015, 12:13:59 posle podne ---Ма какав магарац, види на шта личи, обична рага, боље да је за паре које је дао за њега купио лепо мало брдско коњче.  kuku

--- Kraj citata ---

Ма какво коњче, Срсо. Видиш да је магаре на соларни погон.
Или је то можда соларац за решо за кување еспресо макиато?

Zoran T:
Sta da radim kad nisam varioc.

Zoran T:
A bilo tu preterano posla.Preko 50m duplog vara samo savovi 2 komore i 3 nepropusne pregrade.Zato me talasi i teska vodu (dunavski rafting) ne brinu puno uz puno postovanje sila prirode.Izgled ne utice na plovnost.Sledeci ce biti bolji.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju