Kanu & Kajak > Modeli, Tipovi, Modifikacije

Veslački čamac za višednevna putovanja

(1/5) > >>

BORA-D.T.D.:
Na sajtu www.angusrowboats.com su prezentovani čamci za veslanje. Ovaj mi se čini najinteresantnijim:

BORA-D.T.D.:
Ovaj čamac (dužine 570sm , težine 67kg) nudi  udobno spavanje za jednu osobu, bez žrtvovanja performansi. Kreće se istom brzinom kao kajak i obezbeđuje udobno putovanje u teškim vodama.

Čamac je namenjen višednevnim ekskurzijama, regatama ili turističkim putovanjima i sl. Jednostavno se baci sidro i povuče u udobnu kabinu kad ste umorni. Vodootporni dizajn štiti veslača od najtežeg vetra i kiše uz normalnu ventilaciju, bez kondenzacije.
Za nas je najpovoljnije, kupovina projekta i samogradnja od kompozitnog materijala(vodootpornog špera sa epoksidnom smolom ifiberglas platnom.

maverick:
A ne znam koliko taj mali prostor treba biti prozracan da nema kondenzacije, ali koncept mi se svidja...i lijen sam da veslam  6589

Bolens:
Sjajan dizajn! I ja o ovakvom konceptu već odavno razmišljam... pogotovo za TID regatu (veslačka regata koja ide od Ingolstadta do Crnog mora). Nema podizadnja šatora svaki dan, prebacivanje opreme iz kajaka... sve ti je tu kao na maloj jahti. Samo što bih ja dodao i neko jedro. Znam, onda mora i švert, ali neka... Video sam baš na TID-u jedan ovakav čamac.

I da naučim da veslam napred a gledam pozadi  sha

LSI:

--- Citat: Bolens  14, 07, 2015, 10:31:48 pre podne ---...
I da naučim da veslam napred a gledam pozadi  sha

--- Kraj citata ---

Чудна ми чуда! Обичан ретровизор и ето...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju