E, ovako treba... > Elektronika
GPS Tracker
captjerry:
Onda moze :-)
cobraman:
Da osvezim...ovo je SMECE od trackera...generalno OK radi dok jednom ne pobrljavi i to je to...postane upotrebljiv samo za gledanje lokacije.,..Ja ga koristim 7 meseci...poceli alarmi da se javljaju nasumicno...sos...fail...vibration...a sve lazni...i ne moze se resetuje ni popravi...mesec dana pokusavali i oni i na kraju zakljucili da je hardwerski....drugar ima isto i njemu pobrljavio....konstantni vibration alarmi...pa mora vadi sim karticu jer ode kredit na sms...
inace sam narucio od proizvodjaca za 30 dolara plus postarina...tako da...mozda bi radio u lepim mirnim objektima...ali na vodi...vibracije od motora...vlaga..ili sta vec...po godine max izdrzava tamburanje
marek:
U bre a hvaljen opasno
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Mr. No:
Djubre ili ne (pod uslovom da pricamo o istim trackerima), oba moja trackera koja sam kupio sa linka gore rade vec dugo. Na motoru preko 3 godine, na camcu nesto preko 2 godine.
Ja sam zadovoljan I kupio bih ponovo isti.
A postoje I drugi sistemi npr gore naveden Barba system pa ko kako voli. A najlepse od svega, ne mora uopste da se stavlja 114
Ps. prednost kupovine kod nas je sto imas garanciju pa I ako crkne posle pola godine nece biti moj problem da popravim vec prodavca od koga sam kupio.
Zakeralo:
Pozdrav,
Nije mi jasno da li Vi prodajete ove uredjaje ili ste samo okacili link posto se zadovoljni proizvodom i uslugom.
Pozdrav
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju