Nautika opšta... > Iskustva sa vode

Kafana-karirani stoljnjaci

(1/5) > >>

Debbeljko:
Poštovane kolege,
Potrebna mi je Vaša preporuka i pomoć. Pokušao sam da na našem forumu nadjem traženu informaciju ali nisam uspeo. Pa ako negde postoji, uputite mene neukog.
Nije u pitanju ni penta ni čamac već KAFANA. Planiram da se vozam našim lepim, plavim Dunavom. Interesantni su svi objekti od Bezdana do Kladova. Takodje ako znate ugostiteljski objekat, preporučite i neki navoz u blizini. Ja sam motorizovan, pa mi je lakše da dodjem kolima i da plovilo spustim sa prikolice negde u blizini.
Predlažite KAFANE (pored vode). Ono što tražim nisu fensi, moderna, in i kafane sličng tipa. Drugim rečima objekti tipa SIDRO u Beški, Renato ispod Pančevačkog mosta i slično nije traženi tip.
Tražim jednostavna, narodska mesta, par stolova (ako još ima karirane stoljnjake), talandara, eventualno i bez konobara.  Što osnovnije to bolje.
Unapred hvala

DuleN:
Jedno to takvih mesta je Nauticki Klub Stari Slankamen. Stolovi su debeli drveni , cak ni carsafe nemaju :)
Od klope: riba, riblja corba, ponesto sa rostilja...
Pivce, rakica, vino, sokovi...
Terasa i ponton do vode...
Betonska staza za spustanje camca...

Debbeljko:
Hvala,
To se traži.
Pozdrav

DuleN:
Klub ekstremnih sportova (kafana) PUSTOLOV, Stari Banovci
Fantasticno mesto ! Drveni stolovi koji se klimaju, riblja corba i riba za 10, hladno pivce... Stolovi u senci ogromnih vrba +pontoni opet u hladu.
Evo i jednog odziva za ovo mesto, slucajno nadjenog na netu:
http://www.nemagreske.com/kafana-pustolov-stari-banovci/

mossi:
Bezdan čarde: Pikec, Velika čarda, Čonka (ispod carine kod mosta)
Apatin: Plava ruža ne radi, tj nije radila pre 10-tak dana u dunavcu, Kruna na pristanu, malo iznad na bentu Šaran

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju