Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

niska voda u rukavcu

(1/4) > >>

kleca75:
pozdrav svima,imam problem kao i mnogi,uzeo sam brod ,kupio,koji se nalazi u marimi nauticar u rukavcu na adi,ali zbog niske vode ne mogu da ga izvucem iz rukavca,da li neko zan koliko ce to da traje i da li postoji neko resenje

Ljuba:
Menjaj ti tu marinu bolje će ti biti, to je tako svake godine a problem se prebacuje kao lopta, tamo vamo.

kleca75:
znam,ja i hocu da brod pomerim odatle,ali ne mogu i bojim se da bi ova situacija mogla da potraje,pa sam u blagoj panici

kleca75:
ne znam da li ima smisla pokusavati da se brod nekako prevuce preko onog plitkog dela,da ga povuce neki brod sa druge strane,posto krajem nedelje voda dodatno opada ?

Ljuba:
Pa jel znas koliki ti je gaz? Problem je taj pogon brodskog motora (ako je brodski motor), on dole ima onu kupu i sad je tu zaglavljivanje moguće. Možda bi to teglenje mogao da probaš ali da maksimalno rateretiš brod, izneseš sve što može pa i ti izađeš, šta ćeš unutra dok se tegli tih par desetina metara.
Ako se odlučiš za to imaš par dana, posle toga oped opada voda pa valja sačekati sledeći priliku.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju