Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...

Pomoc sa vanbrodskim motorima

(1/2) > >>

nemchee:
Pozdrav,

Postovani, moj otac je kupio camac sa dva vanbrodska motora koja zeli da proda da bi uzeo novi, posto ne znamo ni on ni ja ne znamo koji su modeli u pitanju da li mozda znate kome bih se mogao obratiti za informacije? Imam par slika motora, jedino sto zakljucujem je da je jedan jaci motor a jedan slabiji (verujem da je ovo jasno bukvalno svakom ko vidi motore :D ) da li na osnovu slika moze neko da mi kaze koji su modeli u pitanju? Svaka pomoc bi mi puno znacila!! :)

Drivee:
Taj veliki Suzuki je od 15-25ks. Imas plocicu ispod pa proveri. Treba da pise DT pa jos nesto. Po serijskom broju cu ti dati i godiste mada kako mi se cino ovo je iz 80 ih. mala je evinrude 6 ks kao sto pise. Vrednost obe oko 600 eura ako pale. Ako su extra moze i jaca cena. To je odprilike to.

profi012:
Suzuki ce pre da bude 50-65ks nego 15-25ks.

njegos68:

--- Citat: profi012  08, 06, 2015, 14:52:54 posle podne ---Suzuki ce pre da bude 50-65ks nego 15-25ks.

--- Kraj citata ---
Tačno tako,i taj suzuki nema neku cijenu.. Evinrude 6 je odličan motor,ako je očuvan i može da prodje za 200-250 eura ako ima papire.. ako nemaju papire samo  za rezervne djelove...

whitekangaroo:
ovo je glupost. zašto može samo za rezervne delove ako nema papire?!

otvori oglase pa pa uporedi cene!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju