NAUTIČKI E-SHOP > Malecni Oglasi
Odlican camac, kljuc u ruke : )
LSI:
--- Citat: Arsa 03, 06, 2015, 10:30:48 pre podne ---E gde li nađe dedu na ovoj temi?
Lazo, da se nisi malo ... roll4
--- Kraj citata ---
Јесам, Арсо, него шта сам. Појма немам како. Капетан баш и не личи много на Деду. Изгледа да сам пролупао.
Али моја питања остају...
srsa:
Просто ме је срамота колико Капетан и Деда личе један на другог. nutss nutss nutss ffff
maverick:
Čini mi se da je tenda radjena od nautičkog platna....sto znaci kad se slozi vrlo malo zauzme prostora...svaku stranu slozišu veličinu peškira za ruke...a kolega koji drzi samnom na flosu ima istu takvu na dunas luxu....recimo lagano i neoptereceno za 3-4 minute ti treba da rastavis i isto toliko da sastavis...u svakom slucaju dosta brzo to ide
Kapetan:
--- Citat: maverick 03, 06, 2015, 13:44:58 posle podne ---Čini mi se da je tenda radjena od nautičkog platna....sto znaci kad se slozi vrlo malo zauzme prostora...svaku stranu slozišu veličinu peškira za ruke...a kolega koji drzi samnom na flosu ima istu takvu na dunas luxu....recimo lagano i neoptereceno za 3-4 minute ti treba da rastavis i isto toliko da sastavis...u svakom slucaju dosta brzo to ide
--- Kraj citata ---
Maverick je odgovorio , a pozovite broj prijateljica me zamolila da okacim oglas... camac znam u mojoj je marini i izgleda sasvim pristojno...
maverick:
Pa jeli nisi skuzio da nitko nece otici dok ne kazes kako izgleda prijateljica lol hebo čamac ove matore zanima nesto drugo ha
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju