Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Zastita od komaraca u kabini
Kapetan:
--- Citat: LSI 16, 06, 2015, 09:54:49 pre podne ---Да ли се и нестанак комараца подводи под угрожавање биодиверситета?
--- Kraj citata ---
marke , opet ti laza sprema prijavu ....
neptun:
Probao sam taj fenjer sa drugim svecama i obicnim tabletama. Nibe to bas nesto. Ne radi kako treba ni kad je sve pravo, a kad je nabudzeno ne radi uopste. Lep je fenjer, al mi frka da ga ostavim u brodu i da zaspim. Ja sam kupio za komarce sve sto je covecanstvo smislilo, al mrezica je jedina prava stvar.
LSI:
--- Citat: Kapetan 16, 06, 2015, 09:57:29 pre podne ---
--- Citat: LSI 16, 06, 2015, 09:54:49 pre podne ---Да ли се и нестанак комараца подводи под угрожавање биодиверситета?
--- Kraj citata ---
marke , opet ti laza sprema prijavu ....
--- Kraj citata ---
Има једна песма: "Не дај да наас раставе ови људи зли..."
Овај Капетан би посвађао два ока у глави, кад би га људи озбиљно схватили.
Марке, ја сам разумео да су комарци нестали пре и без овог "роштиља" као последица загађења рукавца. Дакле адреса моје поруке је сасвим друга.
cheda:
Uzeo od Marketa spravice :)
Kaze Marke: "Nisu lose neke Turske, LM tabletice..."
I vidim ima u tempu, pa reko ajde da uzmem da probam... javljam otisak :D
Elem, :) te tablete kostaju 24kom oko 180din sto je 7.50 din po tableti a raid kostaju 320 za 30 komada sto je skoro 11din po tableti.
Eto 114
Ljuba:
--- Citat: cheda 17, 06, 2015, 12:48:25 posle podne ---Elem, :) te tablete kostaju 24kom oko 180din sto je 7.50 din po tableti a raid kostaju 320 za 30 komada sto je skoro 11din po tableti.
--- Kraj citata ---
Dakle razlika 4din! Kada te budu pojurili komančerosi dao bi i 100 din. samo da ih rasteraš hahaha
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju