Nautika opšta... > Nautičke reportaže

Brcko - Beograd uprkos svemu !

<< < (6/8) > >>

zica:
 Bravo momci što se tiče kupanja treba upozoriti vlasnika da ako je privez u elitnoj marini da je i u mislima tamo nedozvoljeno kupanje.

poljo:
Nisam rekao poliranje ...necemo pretjerivati . Elitna marina ili ne meni je sasvim dobra. Vec sam tamo proveo lijepih dana pa mislim tako I nastaviti . Hvala na pohvalama u njihovo ime . Zurilo se da se zavrsi zadatak pa je mozda manje uzivanja bilo . Sledeca tura je mnogo opustenija varijanta . Treci covjek ce tada biti ukljucen I tjelom a ne samo duhom .

srsa:

--- Citat: poljo  30, 05, 2015, 18:57:23 posle podne ---Nisam rekao poliranje ...necemo pretjerivati . Elitna marina ili ne meni je sasvim dobra. Vec sam tamo proveo lijepih dana pa mislim tako I nastaviti . Hvala na pohvalama u njihovo ime . Zurilo se da se zavrsi zadatak pa je mozda manje uzivanja bilo . Sledeca tura je mnogo opustenija varijanta . Treci covjek ce tada biti ukljucen I tjelom a ne samo duhom .

--- Kraj citata ---

Значи биће и трећа чашица.  flasica  flasica  flasica

poljo:
Naravno samo ce mo malo da promjenimo sadrzaj .  ffff

barbanesa:
Sta reci osim velike vode sve ostalo proslo kako treba ,velika je steta sto smo put od 4 dana sveli na 2 ali obaveze namecu tempo..Jedno novo iskustvo je za nama ... 25648 harm 114

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju