E, ovako treba... > Nautička industrija

MOCAN sistem za bezbednost plovila

<< < (2/9) > >>

ANASTASIA II:
Imao sam zadovoljstvo da prisustvujem montazi gore opisanog uredjaja. Kazem zadovoljstvo zato sto odavno nisam video da covek sa toliko pedanterije nesto ugradjuje. Naravno mislim na Dzerija. Covek je sve razradio,poneo i dosao na objekat. Sve je ugradio i probao. Normalno sve radi kako treba. Bez sumnje korisna stvar.

captjerry:
Broker, lepo je vratiti se :-) tu sam sad, u srb,  pa cemo da se družimo...
Miljane,  zadovoljstvo je bilo ići sa vama dvojicom... I što si mi držao stranu kad je termin ručka bio u pitanju ;-) ... Nadam se budućim prilikama za druženje...  :-D Hvala na lepim recima

captjerry:
Samo da pojasnim plavi krug koji se vidi na desktop verziji.... To je Geofence (perimetar, virtualna ograda) koju sam postavio oko zimovnika, tako da u slučaju pomeranja broda van tog kruga (koji može biti i kvadrat, površina nepravilnog oblika...) ,  uređaj šalje email, sms, pop up notifikaciju vlasniku i takođe pali sirenu na brodu...

Kapetan:
Jerri radi i ne staje... nije hteo ni u more ! A u kafanu smo ga puskom terali !
Reko da mu iskljucimo struju, al dzabe plinska lemilica...

Sistem nije skup, a ima dosta zanimljivih opcija ... Ono sto je bitno modularan je , te svako moze osmisliti svoj sistem kako mu najvise odgovara ... od klascinog alarnog tipa provala, pa do javljaca vode, plina, co gasa... i slicnih varijanti ...Dodatni moduli nisi skupi te se mogu priustiti ...

Jedina mana sistema je sto trazi struju za rad, al ajd mora na nesto da radi :D ali na srecu potrosnja nije velika, i sa manjim solarnim panelom radice bez greske

Kapetan:
po meni najbitnija stvar je GPS koji sistem poseduje... i sve sto uz GPS ide...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju