E, ovako treba... > Dizajn brodova

Camac mali-veliki

<< < (4/8) > >>

Zoran T:
Pa mora prvo da se oproba.Auto mi kod majstora dragane ceo dan zbog manzetne a ja....Postolje s rebrima i nosacima i kobilica.

Zoran T:
kad se namontira tako izgleda

Kapetan:

--- Citat: Zoran T  22, 09, 2015, 20:28:29 posle podne ---Pa mora prvo da se oproba.Auto mi kod majstora dragane ceo dan zbog manzetne a ja....Postolje s rebrima i nosacima i kobilica.

--- Kraj citata ---

Ja se izvinjavam na kasnjenju, Zoran T je poslao jos pre par dana fajlove da okacim al ja nikako ne stizem ...

Evo ih ovde :

http://www.mojaladja.com/upload/zorant.ZIP

zoki jos da nam otkrijs ko ovo moze da nam isece na CNC-u :) i za koje pare... pa da pravimo sa klincima :)

Zoran T:
 Ovo radim plovni model u R1/10 jer mi treba kao provera projekta za veliki camac.Generalno nije nesto komolikovan ali zahteva malo umeca sa drvetom.Relativno je i glomazan tipa za na zid i nije neki bas ukrasni primerak.Materijal kosta oko 6-7000din bez kabine.Generalno bi preporucio nesto manje i jednostav.nije u vecoj razmeri tipa ciklje ili sl.Laser seckanje obavlja Dragan na nbg i Zoran u dravskoj ulici.Materijal Timocka 18 u centru z a Vazduhoplovno modelarstvo ima ih i na internetu negde.

Zoran T:
He he danas smo se malo zanimali s gotovim modelom u akvarijumu.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju