E, ovako treba... > Restauracije
Abrakadabra, savska neman!
Kapetan:
sasvim lep poslic , i cestitke na camcu !
Ujedno kako si mislio da menjas dno ? to nisam siguran da ce na jeftino da izadje...
Koliko je izaslo peskiranje , farbanje i antialgin .. nna gomili ?
Imam manji camac koji sve to mora da prodje da da krenem da se spremam : )
whitekangaroo:
hvala kapetane! :)
boja i antialgin su koštali orijentaciono oko 14500 din, peskarenje 100€ (to je sa popustom i 150kg peska). ali ovaj čamac je 6x2m, to je golemo govedo.
pod se menja tako što se seče patos bez rebara i bočne strane do zdravog i stavlja novi lim. drugačije ne može da ja znam. košta materijal 15000din i ruke 100-150€
Kapetan:
--- Citat: whitekangaroo 08, 05, 2015, 12:13:40 posle podne ---hvala kapetane! :)
boja i antialgin su koštali orijentaciono oko 14500 din, peskarenje 100€ (to je sa popustom i 150kg peska). ali ovaj čamac je 6x2m, to je golemo govedo.
pod se menja tako što se seče patos bez rebara i bočne strane do zdravog i stavlja novi lim. drugačije ne može da ja znam. košta materijal 15000din i ruke 100-150€
--- Kraj citata ---
odlicna info za cenu !
na cenu za pod dodaj i peskarenje novog patosa , farbanje i antialgin
Ljuba:
Pa kad se sve sabere, ovo do sada i to što će biti...skoro pa je moglo da se kupi nov smederevac.
LSI:
--- Citat: Ljuba 08, 05, 2015, 14:26:47 posle podne ---Pa kad se sve sabere, ovo do sada i to što će biti...skoro pa je moglo da se kupi nov smederevac.
--- Kraj citata ---
Љубо, то изгледа тако мора.
Када сам ја купио чамац са мотором, платио сам 1.200 евра. До сада се цифра укупних улагања попела на 4.850 евра.
Истина, сада може да плови, скоро сам успео да добијем оно што сам желео али...
И ја се понекад питам - шта ми је све то требало?
Да сам у тренутку куповине имао тих, близу 5.000, ко зна шта бих купио? А овако, парче по парче, део по део, у периоду од три године...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju