E, ovako treba... > Strana proizvodnja
Mlaka šport - HR
Kapetan:
a bre pa nisu tri princeze u rangu sa premixom, mislim da je premix daleko iza njih ...
SALE NB:
Što jeste, jeste, ali sve je to poprilično loše, i kvalitet, a pogotovo modeli.
Niko ne zna da napravi nešto novo, već se 5 kalupa samo prebacuje od jednog do drugog.
Navedi mi domaćeg proizvođača koji proizvodi lep i moderno dizajniran brodić?!
Ima onaj Grba boat sa gliserom u pokušaju i to je to! Sve drugo su kalupi i projekti stari barem 20 godina, sa 1-2 modifikacije. Dodaj ili oduzmi peskaru, preoblikuj prozor - to je sve!
Jeb*ga, pa ova Mlaka je baš dobar primer. Ljudi su jednostavno prepisali moderan dizajn, izmenili 2 ćoška i prodaju kao svoje!
Ovi naši ni za to nisu sposobni! :this:
Kapetan:
e tu se slazemo ...
al kapirami proizvodjace nece da ulazuu istrazivanja posto je srbin naviukao na pasaru, siklju, i deplasmanca tipa moj.. i sve oko tih opisa...
kapiram i kupce niko nece prvi da kupi pa da se posle cese...
seti se koliki je put predjen od sajke do aquariusa... znaci 30 40 godina
SALE NB:
Naši proizvođači da ulažu u istraživanja?!! To mu dođe nešto kao SF. :suicide:
Kapiram da ima i takvih kupaca koje opisuješ, ali ima i ovakvih drugih, koji jednostavno nemaju šta da kupe na domaćem tržištu!!!
Provali da u Srbiji nemaš gde da kupiš jednostavan plastični kabinaš sa gliserskim koritom! Ili kako se to u svetu zove, gliser sa cuddy kabinom.
Imaš čamce tipa Titel 9 ili Vario 19, gde je razlika?!
Potrebna ti je ista količina materijala, isti utrošak vremena, samo je krajnji produkt lepši ( ajd' pod pretpostavkom da ukradu neki lep dizajn negde), upotrebljiviji, štedljiviji i moderniji.
A da li će to biti gliser ili ne , ovisi u krajnjoj liniji od vlasnika - koliko se otvori za motor!
Tako mala i laka korita od 5-6m , trebaju jedva 20-30ks za glisiranje, uz fantastičnu potrošnju ! Pogledaj samo Mossijevu Varalicu!
A put od Šajke do Aquariusa, osim što je sumnjivo lepši, koje su prednosti? Više mesta? Bolja plovnost? Lakše pristajanje?! Ne vidim tu neki veliki napredak.
Kapetan:
--- Citat: SALE NB 24, 08, 2009, 18:39:16 posle podne ---A put od Šajke do Aquariusa, osim što je sumnjivo lepši, koje su prednosti? Više mesta? Bolja plovnost? Lakše pristajanje?! Ne vidim tu neki veliki napredak.
--- Kraj citata ---
upravo to ti kazem a pogledaj koliko je godina proslo....
ako nadjes pametan kalup za male pare ja ulazem u proizvodnju :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju