Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

narval 820 ...oglas zadovoljnog vlasnika...da nije tuzno bilo bi urnebesno

<< < (2/3) > >>

LSI:

--- Citat: Sale Rea  28, 04, 2015, 13:07:00 posle podne ---Ovo je odlican potez. Neko iz Narvala će sigurno procitati oglas,koji je straaaašna anti reklama. Čovek ima problem sa njima i odlicno se setio . Verovatno će mu sada odratiti reklamaciju. Svaka čast,pametno.

--- Kraj citata ---

У земљи Србији? Тешко.
А ја мислио да само још ја верујем у бајке и да су људи добри, да имају савести и да умеју да се покају...
Ех мој Сале Реа, чувајте то у себи!

Drivee:
Ma covek razocaran. Utukao novac a nije dobio ono cemu se nadao.

Kapetan:
od Save Kikindskog pa na dalje , ja podrzavam takve akcije

dragand:
    E pa svaka čast za oglas ok a i za video Save kikindskog  ha.
        Skoro sam navratio u N.sad kod nekog lika što prodaje polovna plovila. Gledam je Narvala i jedan Wellkraft. Narval krš  56568- Pita me čovek šta mislim koji je stariji? Ja kažem: "Pa Narval". " Ma kakvi. Narval je 2012 i košta 16.000 a ovaj što je kao iz fabrike Wellkraft je 12.000 i star 25 godina" Ja ne mogu da verujem i čovek mi pokazuje nedostatke na Narvalu, otprilike kao i na ovom u oglasima. Strašno.

Braca Mladenovac:
       Brod je verovatno kupio po preporuci, jer ne setas pa kupis brodic na koji si se sapleo po mraku. Narval je daleko od idealnog ali cena/muzika. Ne hvalim ali daleko od toga da kudim. Ako si prevaren od gazde udri!! Ali nemoj da pljues brod. Nije lepo. Verovatno si kupio bez papira i vezanih ociju, za drugo nema objasnjenja. 90 sati voznje nije malo treba izdrazati u svemu sta je napisano u oglasima. Ponavljam ako si prevaren od gazde UDRI!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju