E, ovako treba... > Metalni čamci

od virtuale do reale

<< < (34/47) > >>

zankiki:
Po brzini bih rekao da si negde nizvodno od Beograda...

Zoran T:
Utiske kvarila cetvorka koja automatski usporava i ubrzava i nema pun gas.Primetio sam na malom gasu izbacuje ladnu vodu ispod filzera za vazduh a na vecem gasu ne.Ladja je polozila test pluta na liniji prazna kako treba stabilna je i drzi pravac odlicno cak i kad se omladinci nagnu da brckaju rucice.Par glisera proslo talase ne oseca jedan je bio veliki s kabinom i velikim talasima al nikakve neprijatnosti niti nekog ljuljanja.Ima specifican statveni talas i brze ide kad se potopi malo napred.Sam nisam merio brzinu kasno sam se setio da mi je garmin tu i da ga uopste upalim.Prvi utisci su vise nego pozitivni samo da se pozabavim tomosom i bi ce to ok.Akvatorij grocka.

Zoran T:

--- Citat: Bakara  28, 07, 2015, 14:43:44 posle podne ---Sa četvorkom? Pa to je fenomenalna brzina! Znači korito je prva liga

--- Kraj citata ---

Pa ovako camac 270kg nas 5+stvari min 450kg+penta i foksterijer oko 30tak ukupno oko 750kg a gaz tu negde oko 20tak cm za ovu ccetvorku sa brzom elisom(160) sam zadovoljan.Da primetio sam da elisa dosta proklizava dkroz vodu dok ne uhvati ili t4 zeza dok ne sastavi.

srsa:
Нек ти је са срећом, у здрављу пловио.  114 114  А сад, брате, само уживај.   ffff 

Kapetan:
vidi , to su fenomenalni rezultati !
cestitke !

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju