E, ovako treba... > Plovila

molim za pomoc i savet

(1/4) > >>

deki77:
pozdravljam sve na forumu k5
kao sto napisah u naslovu treba mi pomoc vise kao savet oko kupovine camca

https://www.kupujemprodajem.com/camac-sa-kabinom-7m-20248987-oglas.htm?filter_id=

ovo sam pre neki dan nasao u oglasima,a danas se zaputio put Sapca da ga gledam i eventualno pazarim.
nemam puno iskustva pa bi mi svacije misljenje dobrodoslo.
ono sto sam video je sledece:
-spolja je dosta izguljen i na vise mesta fino izubijan-udubljen(kaze vlasnik od udaranja o druge camce gde je bio privezan)
-sada je camac na suvom jer mu je na par mesta probijeno korito (dno),rupe precnika 5mm to mi je i sam vlasnik rekao i tu mu svaka cast jer nista nije maskirao,medjutim po nekom mom skromnom iskustvu(imam iskustva sa kolima-automehanicar sam) reko bi da celom duzinom kabine mora da se zameni dno i i 5-6 rerbara ako se nevaram tako se zovu jos su i komore pozadi pune vode-sto znaci negde propustajuenterijer na slikama neizgleda tako lose al kad sam uzivo video nije bas tako treba dosta toga izmenjati.
Ukratko otprilike to bi bilo to sto sam zapazio,i bukvalno smo se sve dogovorili sa vlasnikom i maltene spremili da ga kacimo za auto i teramo(drugar i ja ) kad nelezi vraze,camac se nevodi na gospodina kod koga sam dosao u sabac vec na coveka koji je iz BG i za koga mi garantuje da nece biti problema oko prenosa vlasnistva i ostalih peripetija.zamolio sam ga da se tog trenutka cujemo sa njim da dobijem makar telefonom potvrdu da nece biti problema oko prenosa al covek jednostavno nije mogo da nadje br.telefona sto je u meni izazvalo sumnju.mozada gresim al ne bi tako olako da bacim pare za nesto sto nije sigurno te sam bar zasad odustao od kupovine s molbom gospodinu da mi se javi ukoliko pronadje broj i da sam ja i dalje zainteresovan za kupovinu.
Sobzirom na sve sad vas molim za pomoc i savet prvo vredi li to te pare vredi li ulaganja sta i kako svaki savet bi mi dobro doso  eek

Eto tako raspisao sam se malo vise al nadam se da vas nisam ugusio i nadam se da nisam nadmasio LSIja  jh
jos jednom unapred hvala za komentare

tamiski pirat:
Odlican potez sto se tice ovog prenosa , dok ne saznas dal moze , ne kupuj.

Svako plovilo pa cak i najobicnija siklja vredi iskljucivo onoliko koliko je koristis .

Sto se tice dna , bice da je truleks , raspitaj se koliko kosta popravka , moze biti dosta para

deki77:
da tako sam i ja mislio ne bi da kupim macku u dzaku
a inace ovako na prvi pogled kako vam se cini camac i koji bi motor valjao uz njega?
vlasnik rece da ga je bez problema pogonio honda 7,5 mada sam ja misljenja da nista ispod 10 ne bi smelo tj to mi je neki optimum
da i jos jedno pitanje za iskusne da li ovaj tip korita treba da ima kobilicu,ovaj iz oglasa nema

LSI:

--- Citat: deki77  08, 04, 2015, 22:51:40 posle podne ---...
 i nadam se da nisam nadmasio LSIja  jh
...

--- Kraj citata ---

Не дам се ја. Шта год ви написали, ја ћу увек више! 456

Kapetan:
ne bih da mracim... ali ako ti neko zapuca 100km na gajbu da vidi camac, pa valjda pripremis telefon  predhodnog vlasnika ?
A i da ti da telefon nekog lika otkud ti znas da je on vlasnik a ne podmetnut lik? Ne zaboravi telefonski kontakt je jedno odlazak u kapetaniju i sredjivanje papira, drugo...

ako moraju da se menjaju rebra ZABORAVI .... menjanje lima, ne znam sta da ti kazem, zeznut postupak pitaj brokera on je prosao taj deo ... padaju cene razmisli ti jos malo... pimeti da se napred prozor ne otvara ...prednji rukohvati su ti za ukras, a ako je lim i var los moze se desiti da ti ostanu u rukama... gde je jedna vidljiva rupa od 5mm tu je jos 30 nevidljivih ....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju