E, ovako treba... > Yamaha
Koliko KS ima ova Yamaha
CIVIJA:
Mozda i 25
njegos68:
--- Citat: Srecko Sojic 17, 03, 2015, 14:11:36 posle podne ---njegose ja sam rekao da ne znam koliko KS ima ovaj motor, a ne da sam retardiran roll4
--- Kraj citata ---
Ja to nisam rekao.. kuku A svaki motor bi trebao imati plocicu sa serijskim beojem i tipom motora...
zoki novus:
E moj Sojicu, bas inteligentno postavljeno pitanje na osnovu slike kuku
Ako predhodni vlasnik kaze 28KS nema razloga da mu ne verujemo..
Srecko Sojic:
@zoki racunao sam na to da neko mozda ima isti ovakav motor ili da je mozda imao. pa toliko iskusnih ljudi ovde ima.
a sto se prethodnog vlasnika tice, on je izgledao kao da ne zna ni kako se zove, a kamo li koliko konja ima motor.
@njegos ovaj motor nema plocicu pa mi je sada jos sumnjivija tvrdnja da je 28KS.
kapa je ocigledno prefarbavana iz plave boje u bijelu
jel moze neka preporuka za majstora za yamahu koji bi ovo mogao da revizira?
koliko kosta takvo zadovoljstvo od prilike?
njegos68:
--- Citat: Srecko Sojic 19, 03, 2015, 09:00:52 pre podne ---@zoki racunao sam na to da neko mozda ima isti ovakav motor ili da je mozda imao. pa toliko iskusnih ljudi ovde ima.
a sto se prethodnog vlasnika tice, on je izgledao kao da ne zna ni kako se zove, a kamo li koliko konja ima motor.
@njegos ovaj motor nema plocicu pa mi je sada jos sumnjivija tvrdnja da je 28KS.
kapa je ocigledno prefarbavana iz plave boje u bijelu
jel moze neka preporuka za majstora za yamahu koji bi ovo mogao da revizira?
koliko kosta takvo zadovoljstvo od prilike?
--- Kraj citata ---
Teško je ovako sa slike ,bez pločice,reći koliko ima ks.. JFAOITHAJFA Jer takav oblik motora iz te serije sam gledao i od 15 ks... eek E sad gledajući po keramičkim pločicama,(ako su 30x30)onda je 99% 28 ks..Bilo ko,ko ima imalo iskustva sa vanbrodskim motorima,kad ga vidi uživo reći će ti koliko ima ks...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju