Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...
Kupovina plovila i prenos vlasništva
broker975fx:
Ja bi ipak jedan ugovor radio jer ovako ćeš da plaćaš dve overe
Bakara:
I ja bih, samo ne znam da li može zakonski? Razmišljam da li formulisati ugovor kao "čamac taj i taj sa motorom tim i tim, broj motora itd", ne znam da li će da prođe
vladazr:
u OKTOBRU PROSLE GODINE TJ 2014 SAM RADIO PRENOS VLASNISTVA I TO JE PROCEDURA,REDOSLED: SASTAVLJANJE KUPOPRODAJNOG UGOVORA (300 DA TI SASTAVI COVEK U OPSTINI),ZATIM PLACANJE OVERE ISTOG NA SALTERU ( 1800 DINARA),ZATIM KNJIZARA KUPIS OBRAZAC (ZABORAVIO SAM NAZIV) KOJI TI TREBA U PORESKOJ ZA PRENOS VLASNISTVA,POPUNIS OBRAZAC PREDAS I PORESKA TE SALJE NA STRUCNU PROCENU PLOVILA(PORESKA U BG TO NECE DA RADI) U AMSS,TAMO PLACAS 500 DINARA PROCENU I DOBIJAS PAPIR SA STRUCNOM PROCENOM KATALOSKE VREDNOSTI TVOG PLOVILA,MENI SU PROCENILI NEGDE OKO 80000 DINARA,VRACAS SE U PORESKU PLACAS POREZ (PLATIO SAM OKO 2000 DINARA) I KAZU DODJI ZA TRI DANA PO PAPIRE.AKO NISI SA PODRUCJA KAPETANIJE KAO JA MORAS I TAMO DA GA ODJAVIS I DA GA POSLE PRIJAVIS U TVOJU KAPETANIJU GDE PRIPADAS.
Ljuba:
E baš je tako, ja to radio pre 3 nedelje s tim što su meni u poreskoj dali taj obrazac.
Još mi ostalo da odem u kapetaniju i izvadim plovidbenu na moje ime.
Bakara:
Auh, a kako to ide sa AMSS-om, nije valjda da moram da odvezem camac do njih? eek
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju