E, ovako treba... > Plovila
Planovi za Gliser
captjerry:
neces valjda?....pored tolike ponude...zasto se odlucujes na gradnju?
EIDD:
Dozlogrdilo coveku da juri majstore i sluša njihove epove i ostale gus(l)arske fore :swoon:
Kapetan:
1 ponuda jeste velika ali sve u svemu nikakva... da dam 10k za nesto sto lici da je pera lozac radio uz redovan posao u drzavnoj firmi ne pada mi na pamet...
2 resio sam da mi je komfor na prvom mestu jer camac koristim sa porodicom ,znaci mora da ima dosta prostora kao i brzinu od min 20 cvorova...
nisam nasao plovilo koje je priblizno mojim zahtevima na nasem trzistu znaci jedino resenje je da se gradi ... posto o gradnji plovila znam malo vise nego o rasplodnom sistemu kokoske u industrijskoj proizvodnji , planovi su jednini nacin da pratim majstora i kontrolisem ... znaci zna se kojim redom se radi , zna se kako varovi trebaju da se rade i slicno.. ne moze da mi kaze "Bruce nema pojma" i da radi po svome... Sale Saralida je isao svaki dan da kontrolise Djenu i izgubio brdo zivaca... ja niti znam gde da gledam niti sta da gledam .. znaci moraju planovi jer sa njima imam barem neku sigurnost...
ujedno lim je trenutno jeftin i pristupacan , ako nadjem sa CNC planovima onda je posao kontrole znacajno olaksan ...
Barba:
Kapetane, nadam se da si svestan da to sto ti trazis mnogo, mnoogo, mnooogo kosta i da ti treba pogon za koji ces platiti drzavi uhuhhuu. Nego mi bre nesto sa ovim nasim majstorima nije jasno, ona mnogo dobra ladja sa ravnim dnom sto se prodavala za 6200e je prodata, a u izgradnji je kostala 3500 (insider info). Vario je neki lik u Smederevu, raspitacu se za detaljnije informacije pa javljam.
Pozz
Kapetan:
--- Citat: Barba 18, 08, 2009, 18:03:09 posle podne ---Kapetane, nadam se da si svestan da to sto ti trazis mnogo, mnoogo, mnooogo kosta i da ti treba pogon za koji ces platiti drzavi uhuhhuu. Nego mi bre nesto sa ovim nasim majstorima nije jasno, ona mnogo dobra ladja sa ravnim dnom sto se prodavala za 6200e je prodata, a u izgradnji je kostala 3500 (insider info). Vario je neki lik u Smederevu, raspitacu se za detaljnije informacije pa javljam.
Pozz
--- Kraj citata ---
ma znam tu ladju znam i majstora isao sam kod njega na dogovor ... odustao sam jer nije hteo da radi sa 6mm limom...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju