E, ovako treba... > Plovila

Remus 540 Open - konzolni camac iz poljske za 4450 Eur

<< < (2/3) > >>

nulasestdevet:

--- Citat: mesechar  04, 03, 2015, 08:55:30 pre podne ---Slican čamac prodaje grossinox mislim da je proizvodnja iz makedonije i zove se manta ray  i kosta u istoj opremi oko 2500 evra .Sad recite vi meni gde se dede razlika od 700 evra izmedju našeg i čamca za nemačko tržište.

--- Kraj citata ---

Zasto neko u poljskoj gde je radna snaga znatno skuplja nego ovde, moze jeftinije da proizvede plovilo nego kod nas u Srbiji? Cena od 1799,- je sa nemackim PDV-om od 19% - to znaci da je cena bez PDV-a 1511,76

Doduse uporedio sam Manta Ray i ovaj camac. Manta Ray je tezi (sto bi trebalo da znaci da je i kvalitetniji), onda je pogodan za motor do 35ks a ovaj jeftiniji samo do 15ks. I duzi je za 20cm.

Mozda je to tih 700,- EUR

Evo ga Manta Ray:

Zoran Marinković:
 114

Gledajući ovaj drugi, pade mi na pamet da je veličina negde kao elan 402. Da li bi onda i plovne karakteristige bile tu negde, ili bolji i koliko bolji....... m07800

Obzirom na moje kratkotrajno iskustvo sa elanom .......neka hvala kuku

Onaj prvi je po mom ukusu thumbup

nulasestdevet:
Evo ja cu nastaviti predstavljanje "jeftinjih" camaca poljske proizvodnje za zapadno trziste.
(pitam se zasto ne moze u Srbiji da se proizvodi ovako nesto za izvoz)

"Krüger Boatbuilding Production Company"
http://www.krugerboats.com

Model: DELTA

duzina: 4.65 m
sirina: 1.82 m
tezina: 260 kg
max. broj osoba: 6
max. snaga motora: 30 ks

CE-Kategorija: C

Cena: oko 2.300,- EUR sa PDV-om u nemackoj

Kapetan:

--- Citat: nulasestdevet  07, 03, 2015, 10:32:48 pre podne ---(pitam se zasto ne moze u Srbiji da se proizvodi ovako nesto za izvoz)

--- Kraj citata ---

zato sto su srpski majstori kvalitetniji od nemackih, zato sto su srpski materijali kvalitetniji od nemackih ... te sve to podize cenu ...  upavusi

mesechar:
mene vishe zulja kako ovo moze za 20 somica novo

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju