Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
Sajam nautike 2015 i druzenje
barbanesa:
Ajd malo da pojasnimo..Veljko i ja ne idemo na sajam i sastajemo se u 11 u marini ,sledi kafa rakijica izbor zapisnicara,predlazem Miljana i kuvanje corbe ,postavjanje stolova i ostalo sto ide uz to...Ko ne ide na sajam dobrodosao je da se druzimo...
Ostali nek se dogovore sa Dedom ili Nikolom o vremenu susretanja na sajmu setnji ,zatim zajedno dolazak u Visnjicu..Gostima i nasim dragim clanovima se nadamo od 13 30 pa nadalje stim da i mogli oko 14 h nesto i da husnemo .Molio bih zapisnicara da bude prisutan sve vreme ceremonije a ako nije u mogucnosti sve cemo mu prepricati..... upavusi upavusi
Misha D:
--- Citat: barbanesa 24, 02, 2015, 17:58:56 posle podne ---Molio bih zapisnicara Miljana da bude prisutan sve vreme ceremonije a ako nije u mogucnosti sve cemo mu prepricati..... upavusi upavusi
--- Kraj citata ---
Zapisnicar je vrlo precizan i detaljan covek, samo ga je tesko navatati u Beogradu, cak je i Kapetana lakse uterati u dogovor. sajkaca
Kapetan:
ja stizem al ne znam dal cu sajam u petak ili subotu , bicu u ko taktu sa nesom !
zoke:
dolazimo u standardnom sastavu nas sedamdeset sest komada plus potpresednik ffff ,moram jer nam nas dragi predsednik ffffsamo sto nije lipso
zankiki:
Dajte neku adresu, ili bolje link na mapama...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju