Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
Sajam nautike 2015 i druzenje
LSI:
--- Citat: barbanesa 23, 02, 2015, 17:18:32 posle podne ---...nego uzo da neko donese prepoznace se ...
--- Kraj citata ---
Шта вреди да се препознаје кад ће то да уради из Грчке?
Него, ја се распитивао за јариће - има их сада доста али су мали. Око 10-12 кг живе мере. Грех је то клати. Боље да их причекамо да малкице порасту.
Зато мислим да је прасе прихватљива варијанта и подржавам напоре да се све организује.
Барбанешо, јави шта могу да урадим да помогнем.
А што се тиче печења прасета - опција да се купи и да продавац испече може да буде ризична ако човек није вичан. Можда је боље да то поверимо некој пекари. Ја могу да се распитам код кога у Земуну мој кум пече себи за славу (прсте да полижеш) ако нема неко боље решење.
Чекам инструкције...
barbanesa:
Lazo vase je da samo dodjete donesete po 100e i uzivate,sve ostalo je moja briga,pardon i Veljko ce biti u organizaciji kuvanja corbe...
Sitnica..Salim se prase donose ljudi koji redovno snadevaju mesare po Bgdu bice malo skuplje ali dok se donese pa odnese na pecenje izadje na isto,ispravite me ako gresim ili ako imate jeftiniju kombinaciju ali bez mnogo dangube,sam sam treba sve postici..
LSI:
--- Citat: barbanesa 23, 02, 2015, 18:07:04 posle podne ---Lazo vase je da samo dodjete donesete po 100e i uzivate,sve ostalo je moja briga,pardon i Veljko ce biti u organizaciji kuvanja corbe...
Sitnica..Salim se prase donose ljudi koji redovno snadevaju mesare po Bgdu bice malo skuplje ali dok se donese pa odnese na pecenje izadje na isto,ispravite me ako gresim ili ako imate jeftiniju kombinaciju ali bez mnogo dangube,sam sam treba sve postici..
--- Kraj citata ---
Не, сигурно немам било какву јевтинију варијанту. Али ако треба негде да се оде и нешто однесе/донесе... то већ могу. За то сам се школовао.
srsa:
Ма биће супер, баш ћемо лепо да прославимо Капетанову лађу из другог покушаја. flasica flasica ffff
sale.m79:
Ja otkazujem posto dolazim na sajam najbolje da zakazes u 8 ujutru.Prijatno druzenje
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju