Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...
Mesechar i Oblak put Holandije
oblak:
--- Citat: Zole 08, 02, 2015, 21:49:21 posle podne ---Nisam u Holandiji ali ako mogu da pomognem tu sam.
Koji tip lađe gledate?
--- Kraj citata ---
Nista nemamo odredjeno, da vidimo sta ima prvo interesantno... Letimo avionom pa cemo uzeti rent a car 5 dana...a hotel nam je u Roterdamu pa planiramo od Amsterdama do Anverpena redom 5 dana bez odmora :) Bilo bi nam od koristi adrese marina gde bi se mogle pogledati jedrilice 7-10m , nesto kao sto si ti cini mi se pazario..
broker975fx:
A od vas dvojice se ocekuje da se u domovinu vrtite sa brodom od barem 15m. I to vodom, usput imam jednu narudzbinu iz amsterdama pa ako idete vodom odlicno hvauWJRFKLADSHF
Zole:
Nema pravila gde može prava lađa da se pojavi mada taj deo gde idete je možda malo tanji. Time se ne treba opterećivati nego samo biti uporan. Ovde sam ja kupio i možete kontaktirati dilera da vam pošalje šta ima povoljno a nije oglašeno na sajtu, čovek se zove Andre Molenaar, super je za saradnju i recite da sam vam ja dao kontakt. Da li vas interesuje Albin Vega koju sam ja gledao tamo, cena oko 3200e?
Zole:
zaboravio www.strandhorst.com
Ljuba:
E dakle stvarno su majstori!
Na ovom relativno malom plovilu (6,5m) upakovali sve što treba a ja pre neki dan kod nas gledao brod od 10m, muka da te uhvati kako je prostor naopako iskorišćen.
http://www.strandhorst.com/en/jacht/1578/verhoef-700-ok.html
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju