E, ovako treba... > Palubna oprema
Jambo sidro u domacoj radinosti
Kapetan:
--- Citat: Gorance 28, 01, 2015, 12:23:32 posle podne ---Srpska posla,prepucavanju nikad kraja. 56568
--- Kraj citata ---
Ma nije prepucavanje, samo je razlika u stavu.. Ja nikad ne bih platio ono sto je Vlada sklepao, dok je Miljan platio ... Tu je razlika...
Mada ostavljam zadrsku posto Miljan tvrdi da u prirodi izgleda mnogo drugacije nego na slikama.... pa dok ne vidim uzivo neka moj stav bude sa zadrskom...
@Miljan mogao si danas da sacekas mimoisli smo se za 2 minuta :)
stvlada:
Sad vec vredjas,u zivotu nista nisam sklepao,ako to ti tako radis ne znaci da i drugi tako rade,uostalom i po ladjama ti se vidi pocevsi od ome plekane pa i ovih danas,jedino ti mozda znas gde sta stoji i cemu sluzi...
Kapetan:
--- Citat: stvlada 28, 01, 2015, 13:19:11 posle podne ---Sad vec vredjas,u zivotu nista nisam sklepao,ako to ti tako radis ne znaci da i drugi tako rade,uostalom i po ladjama ti se vidi pocevsi od ome plekane pa i ovih danas,jedino ti mozda znas gde sta stoji i cemu sluzi...
--- Kraj citata ---
Izvinjavam se ako sam te uvredio, nije mi bila namera. Moj stav ostaje.
zoki novus:
Eto resenja misterije prsluka!
Kapetan je provalio da Miljan testira sidra a posto nije izvadio potvrdu o poznavanju plivanja normalno da nije hteo da reskira.
E sad kad je Vlada napravio pouzdano sidro situacija se menja..
Misha D:
Kapetan je u fazi nabavke donje opreme, e onda da vidim ko ce da mu izadje na crtu.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju