Nautika opšta... > Kafana kod "Moju Ladju"

Novus ima inspiraciju u temi Majstor za Pumpe, Presostatske pumpe i slicno ...

<< < (2/5) > >>

Kapetan:

--- Citat: zoki novus  20, 01, 2015, 11:00:30 pre podne ---Tolike pare si dao a sve za menjanje Kakvi li su tek oni iz  Holandije koji su stari po 40god_

--- Kraj citata ---

Sa svim servisima i popravkama dadoh manje od tebe, i dobih brod u punoj opremi i sa ispravnom pogonskom grupom :) O Radarima i ostalim stavrima da ti ne pricam : )

Nabavljeni danas kaisevi komad 100 i kusur dinara  thumbup jos jedna dobra firma , posle ce biri tema tome...

zoki novus:

--- Citat: Kapetan  20, 01, 2015, 13:11:31 posle podne ---
--- Citat: zoki novus  20, 01, 2015, 11:00:30 pre podne ---Tolike pare si dao a sve za menjanje Kakvi li su tek oni iz  Holandije koji su stari po 40god_

--- Kraj citata ---

Sa svim servisima i popravkama dadoh manje od tebe, i dobih brod u punoj opremi i sa ispravnom pogonskom grupom :) O Radarima i ostalim stavrima da ti ne pricam : )

Nabavljeni danas kaisevi komad 100 i kusur dinara  thumbup jos jedna dobra firma , posle ce biri tema tome...

--- Kraj citata ---

Pa tebi su vec troskovi puta SRB-GR-SRB  presli ceni i mog i tvog camca zajedno ;)
Ne lazi ljude ako vec sebe lazes...
A o radarima i ostalim stvarima da ne pricamo..
 oops

Kapetan:
eeeee nikad neces shvatiti zasto MORAS da izadjes iz Srbistana svakog meseca... a da ti objasnjavam kako je biti kafu na rivi u majci kratkih rukava dok je Beograd pod snegom mi malo bezveze  : )...  realno 3 odlaska su bila dovoljna (sa klopom i spavanjem ispod 1000 evra)  ...

evo idemo ja i Sale za par dana da radimo na brodu (  ha ) a posle sam planirao da idem da vidim dal prokisnjava kad pada kisa, a u Maju planiram da instaliram nosace sa pecaljke ... ja te zvao svaki put al ti si mnogo vezan za trenutnu politicku situaciju u zemlji pa ti se ne izlazi :) ajd kreni ima mesta : )

zoki novus:
A creva sto su ti trula?
Pa sad kad ukljucis pumpu ima da curi na sve strane...
Srecom ponece Sale vino da zaboravite na muke dok pijete kafu na rivi...

STG:

--- Citat: zoki novus  20, 01, 2015, 21:17:20 posle podne ---A creva sto su ti trula?
Pa sad kad ukljucis pumpu ima da curi na sve strane...
Srecom ponece Sale vino da zaboravite na muke dok pijete kafu na rivi...

--- Kraj citata ---
Dobrim delom si u pravu,u vinu je spas...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju