Ribolov > Kako ste prošli na pecanju?

Prvo pecanje posle 28 godina

<< < (3/3)

LSI:
Kapetane,
Ja rekoh da smo mi ista klasa.
Razlika je samo u tome žto ja nemam "ladju", pa moram da pecam sa obale. Ali možda se i to promeni jednog dana...

28 godina je bilo potrebno da ponovo uzmem pecaljke, nadam se da neće proći još toliko pre nego što opet zaplovim.

Nekada sam u okolini Novog Sada jurcao po Dunavu starom šikljom i Tomosovom "četvorkom".
Bilo je to vreme kada smo moji drugari i ja, ožedneli posle mnogo rizlinga umeli da na Mačkovom sprudu pijemo vodu direktno iz Dunava (tada je sve bilo mnogo lepše i zdravije nego danas!).
Inače, kao učenik prvog razreda gimanzije, bio sam član novosadskog veslačkog kluba "Neoplanta 1875".

Ali eto, sada ponovo sanajrim o tome da imam sopstveni čamac - voleo bih da bude sa kabinom ali biću srećan i sa otvorenim, za pecanje. Pokušao sam sa onim Porta-Bote sklopivim čamcem, ali nisam uspeo Amerikanca da ubedim da cenu obori ispod 2.000 evra. Ostaje da se snadjem na drugi način.

Ali, ja sam veliki optimista - eto, već imam našu zastavicu!

Kapetan:
samo usmeri paznju ka tom cilju, mnogi koji se uclane nemaju plovilo pa polako dodju do plovila ... samo prati berze i uvek iskrsne nesto :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju