E, ovako treba... > Plovila

Kupovina novog camca Aqua lux ?

<< < (3/3)

broker975fx:
Hajd malo pojašnjenje, šta je problem sa dugom nogom kod njega, ja sam nešto razmišljao o njemu imam Y9.9 dugu nogu i ne bi je menjao?

maverick:
Čamac je napravljen za kratku nogu....konkretno na takvom čamcu odnosno na dunasu koji je indentičan za maksimalne perfomanse potrebno je prilagoditi visinu motora i velicinu elise....ravan taban s dosta velikim vodilicama i solidnim kontrašvancom nije bas najzahvalniji za vece motore...duga osovina uz minimalno ulaganje u izradu sedla je solidno riješenje ako ti ne smeta da motor malo više strši....sad sam kazi da ce ici isto ako ga stavis na postojecu visinu i odoh da se besim  ha sale malo, naravno  ok

latin:
Big foot se se radi za dugu nogu u izlivanju a ako neko hoće za kratku nogu vrši se usecanje na zrcalu. Koliko znam to je jedini čamac koji se pravi za takve motore. Po meni je bolje imati takav čamac i motor zbog manjeg prskanja po motoru i ručka motora  nije suviše nisko u odnosu na mesto sa koga se upravlja tako da ne smeta ruci prilikom vožnje. Kod nekih čamaca se ručka mora fiksirati u kosom položaju nagore da nekači sedalicu ili zadnji boks a i veći je izbor motora sa dugom nogom na tržištu i kod nas i inostranstvu.  114 hi 25648

Smesko013:

--- Citat: oblak  18, 01, 2015, 17:55:37 posle podne ---
--- Citat: Misha D  18, 01, 2015, 17:52:47 posle podne ---da, Yamaha 15ks.
Kada imam dodatne saputnike onda, pored moje ribolovacke opreme i dosta goriva,  i oni vuku jos svoje stvari pa bude dosta toga u camcu. Naravno da se to oseti u smanjenoj brzini ali se nikada ne desava da mu se pramac "potapa" kao kod vecine slicnih camaca.

--- Kraj citata ---
Dal moze da izglisira kad si sam? Jesi li merio gps-om nekad brzinu?

--- Kraj citata ---
Aqua Lux sa Yamaha 20hp ide 42 km/h

Smesko013:
OVAKO TO IZGLEDA....GLASAM ZA AQUA LUX..JA PREZADOVOLJAN I IZGLEDOM I BRZINOM I STABILNOSCU...NEMAM NI JEDNU ZAMERKU.KADA SAM SAM I NE NATOVAREN AQUA LUX SA YAMAHOM 20HP IDE 42 KM/H

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju