E, ovako treba... > Elektronika

Pomoc oko sonara

<< < (18/23) > >>

STG:

--- Citat: Kapetan  02, 01, 2016, 14:07:20 posle podne ---Ja podrzavam svaku tehnolosku inovaciju koja poboljsava sigurnost plovidbe... tako i RIS (AIS) , ECDIS i slicno... Cekam da cena za AIS padne ispod 200 evra pa da ugradim i ja ...

sto se karata tice posle video fajlova koje okacih nista ne bih dodao ...

--- Kraj citata ---
[/b]
Apsolutno saglasan. 6589

marko07:
Zao mi je sto dizem staru temu ali nesto mi logicnije nego da pravim opet- istu.

Ukratko pitanje je- neka preporuka za neki povoljniji sonar koji bi mi koristio samo za pracenje dubine i konstrukcije tla zarad opustenije plovidbe(60cm gaz)?

Ne znam koliko ima smisla, ali uzeh brodic a nemam previse iskustva pa mi deluje da moze da bude prilicno korisno.
Sto se dela sa pecanjem i detektovanjem ribe tice- nije mi preterano zanimljivo, verovatno sam jedan od retkih koga pecanje bas nimalo ne zanima(trenutno).

broker975fx:
Nema sta da ti se cini da je korisno-pre bi se reklo da je neophodno. Za tu namenu koji da god uzmes od malo zvucnijih imena, nov ili polovan radice ti posao. Imas stare modele garmina 140 bas povoljno,  pa sve na gore nema greske. Ima tu sada i nekih wifi varijanti trebalo bi pogledati sta se pojavilo zadnjih 5-6 godina.

Bakara:
Ja sam uzeo Lowrance Hook 2 4X i zadovoljan sam. Za 150e nov sonar sa dobrim ekranom u boji i garancijom 2 godine. Gledao sam i polovne, ali to je bila slicna cena sa ovim a bili su crno beli, i prilicno stari.

Uzeo sam ovde:
https://www.kupujemprodajem.com/lov-i-ribolov/ribolov-ostalo/lowrance-sonari-akcija/oglas/85544856?filter_id=730087395

zankiki:
To je odlična cena za nov sonar, pogotovo što nama ne treba ništa precizno, samo da vidiš dno i dubinu.....

Ja imam matori garmin 140, i dobro mi radi posao...... Montiran unutar korita.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju