E, ovako treba... > Elektronika
Pomoc oko sonara
Kapetan:
Kod plasticnih koji su radjeni u sendvich tehnico nista ne pomaze za ugradnju unutar broda..
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Sinisa30303:
Cao Berkut,
Evo jednog citata na Engleskom
Both the interferometric multibeams and beamforming multibeams measure range and angle to a series of points on the seabed. A beamformer mathematically forms a set of “beams”, and detects the range to the seabed in each beam. An interferometer measures the angle of the incoming sound wave fronts in a time sequence of samples. Slant range is obtained from the time of the sample and speed of sound.
Znaci sto se ovih sprava tice tu si u pravu ali sto se tice SSS a tu sam ja u pravu.
Ali sad sta je vise sta u trci prodaje ovih novih ehosoundera koji su prakticno neki izukrstani mesanci.
Duga bi bila kongerzacija ali da pruzim poziv i tebi i ljudima koji se zanimaju za ovu vrstu tehnike
Moj mail je sncmonte@gmail.com pa ko voli nek me kontaktira mozemo svi na kafu na adu ciganliju pa da se ispricamo.
Alexa:
Posto sam u ovim stvarima nov, da li neko hoce da mi detaljno objasni karakteristike ovog uredjaja. Koliko sam skapirao na sajtu "Honda" (koji ga prodaju), moze da se koristi i kao sonar i kao navigacija sha (ili sam pogresno razumeo) Razlog sto pitam je sto ga ima u oglasima bas u gradu gde treba da idem za brod (97 eura).
Kapetan:
skoro pa sam siguran da Lowrance nemam karte Srbije ... Ima neku generalnu koja ne vredi ...
Alexa:
http://www.hondamarine.rs/elite4hdi.html
Ovde ima opis ali, ja ne baratam svim pojmovima (Uređaj je kompatibilan sa Navionics Gold kartografijom i Insight Genesis personaliziranim kartama koje svaki korisnik može samostalno izraditi) pa ne razumem bas najbolje
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju