E, ovako treba... > Elektrika

Prekidaci 12v i 220v

<< < (2/9) > >>

mesechar:

--- Citat: Kapetan  12, 01, 2015, 08:53:16 pre podne ---gledam da izbegnem releje.... problem sa 10A na 220v jeste da na 12V indikacija (sijalica) ne radi .... a nikako ne mogu da nadjem jace prekidace

--- Kraj citata ---
Kep daj sliku prekidaca sa svetlosnom indikacijom koji ti treba ja sam na bubnju nasao mislim da imam na camcu nekoliko komada viska sa svetlosnom indikacijom . inace deset ampera je deset ampera bilo na dvanest ili na 22o .

Kapetan:

--- Citat: mesechar  12, 01, 2015, 10:31:04 pre podne ---
--- Citat: Kapetan  12, 01, 2015, 08:53:16 pre podne ---gledam da izbegnem releje.... problem sa 10A na 220v jeste da na 12V indikacija (sijalica) ne radi .... a nikako ne mogu da nadjem jace prekidace

--- Kraj citata ---
Kep daj sliku prekidaca sa svetlosnom indikacijom koji ti treba ja sam na bubnju nasao mislim da imam na camcu nekoliko komada viska sa svetlosnom indikacijom . inace deset ampera je deset ampera bilo na dvanest ili na 22o .

--- Kraj citata ---

Ma nemam jos , idem sutra ranom zorom u Kelko po prekidace.. treba mi 24 komata ... celu novu plocu radim ... Jel radi ta fora sa vadjenjem sijalice ?sta stavim led unutra ili sijalicu na 12 v?

Gusar:
ma malu ubodnu sijalicu...

zankiki:

--- Citat: Kapetan  13, 01, 2015, 22:38:20 posle podne ---
Ma nemam jos , idem sutra ranom zorom u Kelko po prekidace.. treba mi 24 komata ... celu novu plocu radim ... Jel radi ta fora sa vadjenjem sijalice ?sta stavim led unutra ili sijalicu na 12 v?

--- Kraj citata ---

Daj mi link za te prekidače, evo gledam im sajt, ali ne vidim ništa slično?

broker975fx:
Sta fali relejima, kod mene sve ide preko releja,imam ih gomilu,meni je objasnjeno da je to standard I da je bezbednije,pri cemu je I od njih vucen predimenzionisani provodnik za svaki slucaj a nije moralo,hajd neko ko se razume da ti malo pojasni

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju