E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
samogradnja krmene platforme od stakloplastike ,prosirujem Gavrila
mesechar:
Iznivelisana iznad dometa Znoge da ne bi doslo do ostecenja .
Napravio sam U profile koji imaju unutrasnji promer 25mm tako da sam u kombinaciji sa kutijom 25x25 sve lako uklopio bez vecih tehnickih zahteva za preciznim gerovanjem i zavarivanjem . jednostavno uklopis i zavaris.
Nankraju sam "bacio' platformu da vidim kako sve izgleda na kraju ali moram sve da ponovo odvojim od broda jer se sve mora udihtovati sikinim zaptivacem a planiram da jos dovarim merdevine i nosac pomocnog motora .Sad je na konstrukciju lako dodati sve sitnice.
mesechar:
Namerno sam uradio malo jacu konstrukciju da bi zaobisao pravljenje gornjih nosaca.Sad sam samo u nedoumici kakve merdevine praviti i da li da ih montiram bocno ili pozadi. Evo i jedan pogled sa terase.
Ljuba:
Ja bih merdevine stavio bočno, onda se može ući u vodu i kad su postavljeni štapovi za pecanje a neće smetati ni pomoćnom motoru.
zankiki:
Ja bih opet stavio pozadi, i to one što mogu da se sklope i uvuku ispod platforme... Ako mogu da stanu.
deda:
http://webshop.grosinox.co.rs/products/452-teleskopske-merdevine-za-montazu-ispod-palube-sa-spremistem.aspx
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju