E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

Wels - Grčka- Lefkada za tri godine

(1/4) > >>

tangabravo:
Kada sam jesenas bio u GR i po običaju cunjao oko jedrilicaspazim jednu prilično ofucanu a u odnosu na ostale premalu  - jamislio 21stopa , posle gazda kaže 22stope, i u razgovoru saznam da je pošao iz Welsa pre tri godine i da ovde ( na Lefkadi završava i ide kući ) a došao je sve vreme jedreći , i nije koristio nikakav drugi prevoz. Evo fotki pa procenite sami koji je lik. Dobro more

Kapetan:
ne jedan na stotine ih ima :)
pre mesec dana u Grckoj sretnem muza i zenu francuze , doduse veci brod... krenuli iz francuske i polako natenane planiraju sledece godine eventualno Turska pa na dalje...

jedar:
Imas takve jedrilice ovde kod mene za DZ samo da dodjes i uzmes , a ako hoces zategnutu oko 300-400 evra, e sad transport.. odvezi se do Grcke ako si pravi muskarac.

Kapetan:

--- Citat: jedar  13, 12, 2014, 21:35:57 posle podne ---odvezi se do Grcke ako si pravi muskarac.

--- Kraj citata ---

upravo :) nego jesi i ti na Severu ? pricao mi jerry i slao slike jedrilica 7 8 metara tipa samo dodji i pocisti plac ... mi nesto kapirali da ih vucemo za Srbiju ali Jeri se zbog nekog zakona o deci vratio u Srbiju ...

jedar:
Ja sam u Stockholmu, a ne znam ko je Jery..
Stalno imas brodove koje samo da pokupis, znaci garant ako  smes da ih teras na dole a recimo uzmes brod u juznoj Svedskoj(Sthm Malme je  700 km)
Moze da se napravi kinta, NARAVNo svaki taj brod treba da se pritegne ali ima jako puno plovnih, nije ni ovde narod lud d ostavlja bas dobre brodove
I da Jedrilica se uvek lakse nadju nego motorni brodovi..
Da ne spominjem da na oglasima low offer forom uvek moz da nadjes, tipa neko trazi 2000 ti kazes imamam samo 500 ako hoces , probas tako na 10 mesta na jednom upali, mnogi zive od toga  kola motori i brodovi...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju