Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

pozdrav

<< < (4/4)

tamiski pirat:
Hvala Vlado ,
poslao sam ti poruku na pp u vezi procesa farbanja , da ne bi ovde izazvao ogromnu polemiku o tome sta treba a sta ne  jh
 . Ako bude negde zapelo slobodno me zvrcni , pozdrav

LSI:

--- Citat: tamiski pirat  21, 02, 2015, 23:19:27 posle podne ---Hvala Vlado ,
poslao sam ti poruku na pp u vezi procesa farbanja , da ne bi ovde izazvao ogromnu polemiku o tome sta treba a sta ne  jh
 . Ako bude negde zapelo slobodno me zvrcni , pozdrav

--- Kraj citata ---

Заслужили сте најозбиљнију другарску критику због означеног коментара.

Та зашто уопште и постоји овај формум већ зато да бисмо сви научили нешто ново и да би се лепо намудровали!?

tamiski pirat:
Hvala Lsi ,   svi znamo u sta se pretvori pisanje o farbanju i popravkama i slicno .
Stvarno ne zelim da objasnjavam mnogim teoreticarima kako i sta i zasto i tako to , na kraju krajeva svakome kome treba savet neka me slobodno kontaktira ili svrati do radionice , vrlo rado cu dati svaki savet ljudima koji zaista zele da sredjuju svoje camce i brinu se o njima , a ne da samo iznose teorije i pametovanje na ovom forumu . A toga sam se ovde zaista nagledao i nacitao .

vladazr:
Hvala za Dejana JD nautika jos jednom je dokazao da je profesionalac

vladazr:
Ovako sad izgleda moja ladja,jos nije spustena u vodu ali trebalo bi ovih dana,za pocetak pazario sam tomos 10 (siva kapa mehle blok) elisa 225x250,pa cemo videti kako ce gurati.Ako neko ima iskustva sa tomosom i slicnim camcem mogao bi da mi da neki savet jer sam pocetnik.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju