Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...

Industrijska plastika (ploca za zrcalo)?

<< < (3/5) > >>

Qsha:
Da malo pojasnim o cemu ja pricam a o cemu vi.U mom slucaju se konkretno radi o plovilu elan 402 gt,e sad ja menjam kod mene dasku koja se nalazi unutar poliestera na koju se kaci penta tj. Isekao sam zrcalo odozgo da bih izvukao staru dasku i zamenicu je novom od plastike i usput samim tim povisiti visinu zrcala jer mi je potrebna odredjena visina da bi kavitaciona ploca bila idealno u ravni sa dnom camca!!!nadam se da sam malo pojednostavio?a inace moze da se stavi i sa spoljne strane kome je to na umu...tamo gde lezu kljesta pente (deo kljesta blize cizmi).pozdrav svima

kemppi:
Plastiku imas kupiti na starom Novosadskom auto putu izmedju Zemun Polja i Batajnice,firma Sipas,mogu ti poslati i br.telefona ako ti je tu blize,tamo kupujem godinama.Cena je :zapreminа(DxŠxV) x 300.Ta plastika je dobra za ispunu,ali ne moze da stoji samostalno,tj. ako izdizes krmenu dasku za 10-ak cm,moras je staviti u neki prohromski ili aluminijumski ram,jer ce se vremenom(u roku od godinu dana) iskriviti.

maverick:
Ja i dalje o tome  jh izbaci sve daske sto imas....i napravi kompletno zrcalo od smole i mate...vanjski dio kade izravnaj na visinu koju želiš...i imaćes dozivotno rješenje...ako budes bilo kakve daske ili kako ih vec zoves dizao iznad nivoa koji imas sad moraces praviti neko sedlo od metala kao sto ti je kolega preporucio

Kapetan:

--- Citat: kemppi  15, 11, 2014, 23:27:11 posle podne ---Cena je :zapreminа(DxŠxV) x 300

--- Kraj citata ---
Kemppi, ovo 300 je dinara , a D Š V je u metrima ?

Qsha:
Drugari hvala na informacijama koje mi zavrsavaju posao!!!a za ostalo se ne brinite kako cu...jer kod mene je malo drugacija situacija na gliseru jer sam vec odavno napravio cudo od zrcala sa nekim dodatnim nosacima tj. Ojacivacima od metala koji drze zrcalo da ne moze da ga iscupa penta na pozadi koliko god da das gas...a inace su usrafljeni na zrcalo i bocne stranice pored tako da ne brigajte nista samo mi je trebao br. telefona!ziveli

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju