E, ovako treba... > Plovila
Jeftino u NL
Dora:
--- Citat: Alexa 30, 04, 2019, 17:28:17 posle podne ---
--- Citat: Dora 30, 04, 2019, 17:21:55 posle podne ---Ako bude sreće i zdravlja junačkog sutra se gleda jedan veoma sličan :) To je veće nego što mi treba ali je cena stvarno povoljna... To i jeste problem kao u poslastičarnici a treba izabrati jer nemožeš sve pojesti :)
--- Kraj citata ---
Da sam na tvom mestu, vec bih bio na putu za Linz 6589
--- Kraj citata ---
i ja bih da sam na mom mestu ali nisam hahaha Šalim se naravno :) Iako je ovo bliže i što se transporta tiče rentabilnije, mislim da i tako prelazi budžet, ima tu dosta da se radi na njemu ali tamo. Meni odgovara da ima da se radi ali ovde :) U Holandiji sam našao par mesta gde je prihvatljiva cena mesta za popravku sa sve strujom i vodom. Ovde ne znam. U pravu si što se cene tiče jer je ovo izuztno povoljuno za nemačke i austrijske cene...
STG:
Ljudi nude prevoz do Mainza, za brodic dimenzija 12 x 4m besplatno...
https://www.facebook.com/groups/SRNebenflusse1/permalink/2611708292401954/
Dora:
Nema za sada ništa od toga... Ova malarija sve ubila, švabe neće dozvoliti ulaz neevropljana još mesec ili dva. Holandjani prolupali ali totalno, od 6 brodića u kategoriji do 6500 evra dok dobijem obaveštenje 4 su gereserved a 2 su bidovana u PM. Znači opšti haos, valjda su svi rešili da provedu odmor kod kuće a to znači na brodu... Jedem bele bubrege što nisam kupio nekoliko povoljnih prilika ali kao biće toga a kad ono tamo medjutim. Sad da li bih više jeo da sam kupio pa stoji a ja nemerem do tamo, ne znam.
Inače prilika je ok jer je posle sve nizbrdo ali se gubi draž kanala, ovaj Terca je gori od malarije, usadio virus :)
Zankiki, svečano se obavezujem ako ova godina propadne sledeće idemo na čim sunce izgreje bar malo :)
STG:
Nismo se razumeli - na FB videh objavu brodara da nudi besplatan transport za 3-4 brodica u pomenutim dimenzijama, od Holandije do Mainza.
Nema nikakve veze sa trgovinom ili slicno, u pitanju je samo dobra volja.
marko7:
Pozdrav kapetani,
ima li koji Delija,
da mi preveze jedrilicu 7m, 1700kg, 2m siroka. Iz Svajcarseke u BG,
Lep pozdrav,
114 a0335 sail
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju