E, ovako treba... > Plovila
Jeftino u NL
Pijani Mornar bez mora:
sve zavisi od duzine,najbolje da se uklopis u zbirni transport to je najeftinije
recimo ja sam zauzeo 9m slepera i kostalo me je 1200€ a brodica se nalazila na samoj granici belgije i holandije nekih 70km od Antwerp-ena
sve je stvar dogovora i zavisi koliko ti je hitno?!
mada ja sam imao ponudu za ceo sleper iz holandije 1500€ i to je neka drugarska cena
Alexa:
Ovo je bas ozbiljna stvar za one koji planiraju da veci deo godine budu na reci. Vec treci put obnavlja oglas sto znaci da moze da se uzme i jeftinije. Pogodnost je i to sto je u Becu tako da transport nije problem. Eto, mozda se nekom i svidi pa kupi a onda duguje 114
https://www.willhaben.at/iad/kaufen-und-verkaufen/d/glastron-hausboot-244117026/
Alexa:
Posto je meni gledanje oglasa zabava, rekoh da podelim sa vama, ovo se prodaje u Norveskoj. Cena je 650 eura ali daleko 3000 km plus trajekt kuku. Motor je neispravan ali svakako vredi te pare.
LSI:
Алекса, колико је метара дугачка ова лађица?
Изгледа веома добро опремљена и чини се да је само дрвенарија мало начета али верујем да би то вешт мајстор лепо санирао и освежио.
Alexa:
24 ft (7,30 m), sirina 2,50 gaz 0,70 m, tezina 2100 kg, motor "Volvo MD 17 D" dizel 36 KS.
Drvenarija, po meni, samo smirglanje i lakiranje. To bi Mileta uradio sa zadovoljstvom stri
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju