E, ovako treba... > Plovila

Jeftino u NL

<< < (54/91) > >>

Alexa:
Ne mogu a da ne izrazim odusevljenje kako funkcionisu uredjene zemlje. Ovog puta je u pitanju Svedska. Kao sto znate, gledam sta ima tamo u ponudi i usput se logisticki pripremam za eventualnu akciju. Obratio sam se ustanovi koja je nadlezna mailom (na losem svedskom jeziku  kuku) i sledeceg dana dobio obavestenje da se u Svedskoj brodovi (camci) koji su manji od 12 met. i uzi od 4 met. ne registruju niti se mogu staviti pod hipoteku. Poslali su mi i zvanicnu potvrdu na engleskom jeziku sa sve potpisom i pecatom  clap. U napomeni su rekli da, ako zelim potvrdu napisanu za konkretan camac, treba da je zatrazim i to kosta 3500 SEK. Moram i da pohvalim cinovnike u nasem konzulatu u Stockholmu koji su mi rekli kome treba da se obratim. Tako se to radi  thumbup . To je drzava koju svaki njen (i strani) gradjanin treba da postuje jer obavlja poslove za njega bez maltretiranja i cimanja. Brzo, efikasno, na jednom mestu, tvoje je da radis svoj posao i placas porez.  clap

Kapetan:
E sad jos i porez...

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Zoran T:
Au au au 12*4m ne registrujes tj najverovatnije trajna a kod nas i gumenjak moras. kuku

Alexa:

--- Citat: Kapetan  22, 10, 2015, 15:54:27 posle podne ---E sad jos i porez...

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

--- Kraj citata ---

Da, da Kapetane... da platis i da ti nije zao  6589 . Ovde kad platis a posle toga te maltretira svaki partijski zaposleni kreten na drzavnima jaslama, moras da osetis gorcinu jer mu ti dajes platu. To govorim posle trideset godina privatnog staza u poslu. Maltretira te u policiji, maltretira te u carini, maltretira te u inspekciji, u sudu u socijalnom, penzijskom jblga gde sve ne. Uvek  ti fali jedan papir  kuku

Misha D:
http://www.kupujemprodajem.com/Jahta-Jedrilica-26859939-oglas.htm?filter_id=408

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju