E, ovako treba... > Plovila

Jeftino u NL

<< < (47/91) > >>

neptun:
meni se bas svidja ovaj brod. jeste da treba staviti prozor koji se otvara. nije bas za veliku ekipu. odlican ako imas i prikolicu i jaci auto pa moze leti na more.
takvih novih brodova ima jako malo.

Alexa:

--- Citat: neptun  17, 10, 2015, 17:23:43 posle podne ---meni se bas svidja ovaj brod. jeste da treba staviti prozor koji se otvara. nije bas za veliku ekipu. odlican ako imas i prikolicu i jaci auto pa moze leti na more.
takvih novih brodova ima jako malo.

--- Kraj citata ---

To je jedan od razloga zasto sam ga stavio u uzi izbor. Moja prikolica je idealna za njegove gabarite  i da sve bude u skladu sa propisima.

neptun:
onda mislim da je izbor bas dobar. to je satri brod,a ne verujem da ima bilo kakvih problema zbog toga, sto se tice trupa i palube. ostalo se da srediti. i jos ta stvar sa masom broda je uvek diskutabilna. racunaj na najmanje dve tone.

Alexa:

--- Citat: neptun  17, 10, 2015, 18:41:20 posle podne ---onda mislim da je izbor bas dobar. to je satri brod,a ne verujem da ima bilo kakvih problema zbog toga, sto se tice trupa i palube. ostalo se da srediti. i jos ta stvar sa masom broda je uvek diskutabilna. racunaj na najmanje dve tone.

--- Kraj citata ---

1600 kg, bar prema zvanicnoj tehnickoj knjizi. Moja prikolica nosi 2850 kg ali mi je kuka na kombiju max 2200 kg. prikolica je teska 650 kg, dugacka 8,5 m, siroka 2,5 i to se sve uklapa da transport obavim bez problema. Videcemo, da cujemo jos misljenja pa da sve uzmemo u obzir pre nego se zaputim na toliki put  55555

neptun:
veruj to bude uvek vise nego u prospektu. 2t racunaj pa ces videti. moj brod ima u prospektu 1000 kg i to pise u dozvoli,al cak i dosta prazan ima bar 300 kg vise. u stvari znam to iz vise primera. al to nema veze, sa takvom prikolicom i kombijem nema brige.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju