E, ovako treba... > Plovila

Jeftino u NL

<< < (4/91) > >>

Zole:
Stvarno je tačno da oko uvoza ima milion troškova a o maltretiranju i nerviranju da ne pričamo. Presudna je ponuda jer gde u Srbiji da kupim jedrilicu koja meni odgovara? Mislio sam bar ću prikolicu naći ali i to se pojavi jednom u par godina.

Alexa:

--- Citat: Zole  05, 10, 2014, 07:37:22 pre podne ---Stvarno je tačno da oko uvoza ima milion troškova a o maltretiranju i nerviranju da ne pričamo. Presudna je ponuda jer gde u Srbiji da kupim jedrilicu koja meni odgovara? Mislio sam bar ću prikolicu naći ali i to se pojavi jednom u par godina.

--- Kraj citata ---

To je istina ali, ladje koje ja gledam plus svi troskovi koje mogu da predvidim izlaze bar duplo jeftinije nego sto se ovde nude. Plus sto je ovde ponuda ipak mnogo manja. Tamo je toliki izbor da stvarno svako moze da nadje brod po svojoj meri a za mene je to presudno jer to nije stvar koja se kupuje svake godine. Ja nebih uzeo nesto sto cu prepravljati vec nesto sto mi u potpunosti odgovara a da posle uradim "sminkanje" mislim da ce mi predstavljati i zabavu i zadovoljstvo.

Alexa:
E ovaj mi je interesantan ali nema odgovora na moj mail. Dimenzije 10,5x2,8, BMC dizel motor, zadnja kabina prazna sto bi trebalo da znaci da ostatak enterijera ima. Cena 2.750 eura. Po meni nije puno za ovako ofarban brod jos kad bi bio osposobljen za plovidbu... mislim da bi vredelo formirati ekipu da ga dotera. Videcemo, zaduzio sam upravo coveka koji zivi u NL da pokusa da stupi u kontakt sa prodavcem.

p.s.

Koliko sam uspeo da skapiram iz veoma oskudnog opisa nema uredjaj za upravljanje. Sta se pod tim podrazumeva neznam

Arsa:
Nije jeftino ali može da se pregovara.  roll4

http://www.botenverkoopplaats.nl/boten-aanbod/motorboten-tourboten-jachten/te-koop-stalen-moterboot-crown-buster-30/1156

A kao pomoćni čamac može i nešto ovako.

http://www.botenverkoopplaats.nl/boten-aanbod/motorboten-tourboten-jachten/aluminium-tracer-plat-en-v-bodem-vanaf-e-895/433

Alexa:
U bre Arso pa ti nemas ukus uopste. Pa ovo je ladja da se odmah odjavis sa kucne hrane i preselis se na nju. Ima i grejanje  clap. Samo ima jedan mali problem, ja sam stavljao limit 3000 pa podigao na 5000 a ti ga sibnu na 10. I ovako vodim teske pregovore sa zenom  tamburanje

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju