E, ovako treba... > Plovila

Jeftino u NL

<< < (21/91) > >>

djera1:
Samo za ruke peskiranje I farbanje 2000 E I to da ga doteras u radionicu plus material kod Joce Ajkule.

djera1:
Zaboravih da dodam da se kod ovako starih brodova prilikom peskiranja otvori puno rupa a oplate znaju da budu znatno tanje od projektovane debljine a to je jos puno vise para pa plus Joca Ajkula.

Alexa:
Evo, ja s`vremena na vreme ponesto linkujem da i drugi vide  sajkaca . Mozda nekome i bude interesantno. Radi se o bas dobrom brodu, 11,4 x 3,5 m, sa "Mercedesovim" motorom od 6 cil. 90 ks, cist dizel. To je extra dobar motor koji je ugradjivan u kamione i bez problema prelazi preko 5oo h km. Jedino bi morao da dodje vodom. Cena je ok, pise da mora da se proda hitno i da su ljudi zbog starosti dali na prodaju. Ako neko od kolega ima nameru da "zagrize" bilo bi mi drago  kgk

http://www.speurders.nl/overzicht/watersport-en-boten/motorboten-motorjachten-kruisers-en-toerboten/spotprijs-met-boegschroef-en-centrale-verwarming-vaarklaar-149887797.html?sr_ab=0&local-distance_value=0&max_prijs=10000

STG:
Ovo mi se cini kao dobra, svakako zanimljiva ponuda.

oblak:
Koliko toga ima u Holandiji povoljnog i lepog ali treba to dovesti do Srbije a Rajna dere, Dunav curi.... Ozbiljan napor za posadu i neproveren brod...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju