Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Ima li iskusnih jedriličara da priteknu u pomoć?
Kapetan:
Samo ljuba i vlasnik su isli... meni glupo da ja prepricavam ono sto sam cuo jer nisam ucesnik...
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
zorter:
Koliko znam jos nisu isli. Tek treba da idu. Ljuba je pre dve nedelje imao operaciju srednjeg uha, sedam dana bio u bolnici i jos uvek nije skinuo sve konce. Juce sam bio s njim i nista nismo pricali o putovanju. Zadnje sto znam je da ce ici njih dvojica ali datum je vec prekoracen pa ne znam da li je druga opcija bila u pitanju ili samo odlaganje zbog Ljubine operacije. Cim dobijem informaciju (ako se Ljuba pre ne javi), javljam.
Kapetan:
Mislio sam bgd constanca !
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
STG:
Beograd-Konstanca je put koji su Ljuba i vlasnik jedrilice prosli i ladja putovanje nastavlja iz/sa Crnog mora(ako sam dobro razumeo...).
Kapetan:
--- Citat: Gorance 10, 05, 2015, 18:58:13 posle podne ---Beograd-Konstanca je put koji su Ljuba i vlasnik jedrilice prosli i ladja putovanje nastavlja iz/sa Crnog mora(ako sam dobro razumeo...).
--- Kraj citata ---
da da da... u maju je koliko se ja secam bio plan da se krene dalje... sa ljubom se ne nadjoh da mi isprica sta je sve bilo , te zato i ne napisah ono sto cuh iz par tel poziva...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju