Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Ima li iskusnih jedriličara da priteknu u pomoć?
zorter:
E moj Kapetane, a sta je danas u ovim nasim uslovima pozitivno?
Pozitivno je njihovo iskustvo i dozivljaj ma kakav bio. Imace sta unucima da pricaju, a mi ostali ....... (mislim na vecinu, cast izuzecima).
Kapetan:
--- Citat: zorter 21, 10, 2014, 14:57:05 posle podne ---E moj Kapetane, a sta je danas u ovim nasim uslovima pozitivno?
Pozitivno je njihovo iskustvo i dozivljaj ma kakav bio. Imace sta unucima da pricaju, a mi ostali ....... (mislim na vecinu, cast izuzecima).
--- Kraj citata ---
da li nas to sto je dosta stvari negativno ogranicava da radimo pozitivno ? naravno da ne... stvar licnog izbora..
iskreno se nadam da ce preskociti pricu oko ovog puta unucima, posto bi unici sa punim pravom mogli da razviju lose utiske o dedovima..
na ovakav put se ne ide bez planiranja i priprema... ustvari ... vecina se tako ponasa .. hm da li je to mozda razlog zasto nam je zemlja ovakva kakva jeste ?
zorter:
--- Citat: Kapetan 21, 10, 2014, 15:00:32 posle podne ---... ustvari ... vecina se tako ponasa .. hm da li je to mozda razlog zasto nam je zemlja ovakva kakva jeste ?
--- Kraj citata ---
Da, bas tako.
P.S.
Planirali su oni puno, ali u okviru svog znanja i mogucnosti. ovo je put "grlom u jagode" pa sta bude.
Nemam nameru da ih ogovaram ali poznavajuci Ljubu mislim da ce uspesno zavrsiti putovanje bez obzira na sve nedostatke planiranja.
STG:
Putovanje nije planirano,bar ne dobro.
Ipak su ljudi krenuli na put,sami su odlucili i stici ce nekako,tako da je svaki potencijalni problem samo njihova greska.
LSI:
Да ли су се припремили и колико су се припремили, то је већ релативно и то је ипак њихова ствар. Колико видим по сликама, нису то нека деца. Зрели људи. Ако су одлучили да крену на пут, свесни су свих ризика.
Ја бих предложио да ми њима пожелимо лепо време и мирно море.
О свему осталом ћемо чути кад се врате.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju