E, ovako treba... > Restauracije
Marissa
zankiki:
Pa računam da bi i 2mm bilo dovoljno, pošto nije velika tabla i ima oslonac po sredini kao što se vidi na slikama ispod.
Veličina okvirno 20x25 cm
Boja ploče nebitna, nisam toliki esteta
Štampa u jednoj boji (crno)
Na tablu idu samo okrugli prekidači i osigurači, tako da rupe mogu i sam da izbušim
Trebalo bi biti otoprno na grebanje, dakle graviranje ili lakirane, možda sam malo pre za graviranje, lepše mi izgleda
Novaca što manje a da bude pristojno j1
Terca:
Onda je najbolje da posetiš najbližeg gravera/pečatoresca koji radi laserom, i ima laser za graviranje metala (zipo upaljači i olovke ;) ... (recimo imaš njih 2-3 u Radničkoj ulici kod Muzičke škole da na pišem sad imena i firme) sa njima porazgovaraš da li imaju pločicu eloksiranog alu, trebalo bi da imaju materijal u "srebnoj", zlatonj i crnoj boji, on je reda do 2mm, izgraviraš i nastaviš da se igraš sa bušilicom.
Ima i plastičnih koji izgledaju kao da nisu...
Komplikovanije stvari zahtevaju komplikovanija rešenja ali ti to izgleda trenutno ne treba.
vepar:
Skini plocu sa nekog starog pojacala i upamti da je Bas u stvari navigaciono svetlo, treble kabinska rasveta, fade krmena rasveta itd... ha ha lol lol
Drivee:
Ako se dobro secam, neko je izradjivao table i stampao, neko sa foruma..ima neka tema. Ja sam planirao da uzmem za sojenicu tablu..secam se.
Dutchman:
--- Citat: Drivee 15, 10, 2021, 07:41:00 pre podne ---Ako se dobro secam, neko je izradjivao table i stampao, neko sa foruma..ima neka tema. Ja sam planirao da uzmem za sojenicu tablu..secam se.
--- Kraj citata ---
sistem cd , mlatisumina , beograd , mogu da urade tablu na aluminijumu , graverskoj plastici mesingu , plexiju , graviranje , uv stampa i folija , pa kome treba slobodno nek ih kontaktira inace oni rade za Marenostrum Gozzo tablu aluminijum gravirani sa farbanim slovima ... chisto da znate o kom kvalitetu pricam
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju