E, ovako treba... > Restauracije

Marissa

<< < (12/128) > >>

poljo:
Dragi prijatelju . Nesto sam bio dokon pa ponukan tvojim prepravkama onako lijepe ladje krenem da citam tvoje postove do sad . Zakljucim sledece : ako izuzmem reportazu koju si napisao o plovidbi kanalima ti u sustini nas zajebavas ! Ko god ti je sta savjetovao ti si uradio na drugaciji neki nacin pa nastavio da zapitkujes da ti se pomogne onako kako ti mislis da treba . Posto ti niko ne napise to sto hoces da procitas ti uradis po svom pa opet u krug ...Radi ,sreco , kako ti je k...u drago nemoj da smaras zapitkivanjem koje neces da poslusas.

Ljuba:
Pretera ga Poljo. Ovde smo da razmenjujemo svakojaka iskustva i savete u vezi ovog našeg najlepšeg hobija i svako ima pravo da izabere (ili ne) ono što misli da treba i sve je korisno za čuti i videti.
U konkretnom slučaju kako bi mi znali šta je dobro a šta ne da nije bilo ovoliko saveta i preporuka pa i ako se desi promašaj opet je opšta korist jer će neko iz ovoga izvući pouku za ubuduće.

mladjo:

--- Citat: poljo  25, 09, 2014, 19:56:20 posle podne ---Dragi prijatelju . Nesto sam bio dokon pa ponukan tvojim prepravkama onako lijepe ladje krenem da citam tvoje postove do sad . Zakljucim sledece : ako izuzmem reportazu koju si napisao o plovidbi kanalima ti u sustini nas zajebavas ! Ko god ti je sta savjetovao ti si uradio na drugaciji neki nacin pa nastavio da zapitkujes da ti se pomogne onako kako ti mislis da treba . Posto ti niko ne napise to sto hoces da procitas ti uradis po svom pa opet u krug ...Radi ,sreco , kako ti je k...u drago nemoj da smaras zapitkivanjem koje neces da poslusas.

--- Kraj citata ---
LJubo,Poljo je u pravu,a ima tu jos sto sta pa cete videti finale tog posla k5

DuleN:
Poljo, covek me poslusao iz cuga, jednostavno cekao da mu neko predlozi inteligentno resenje. Nemoj ga kritikujes bezveze  jh

maverick:
Ako malo pažljivije pročitate temu...jbg svatko bi drukčije napravio...zankiki je novi u toj cijeloj priči....počevsi od nabavke prvog broda pa sad do plastike....a svi smo mi jednom nesto počeli pa ce bolje pa ce jeftinije...a na kraju izadje duplo gore i barem duplo skuplje....to je sasvim normalno...i vidim kod svih se voze svakakva strasila od plovila a opet pametuju...jbg i to je normalno...opustite se malo...covjeku se piše pa malo zasoli po forumu sa slikom..s idejom.. thumbup

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju