E, ovako treba... > Restauracije

Marissa

<< < (2/128) > >>

Kapetan:
zaobidji majstore, sve to mozes sam, samo polako i natenane...

sto se poliranja tice, pasta i brusilica/busiilica... imas ovde sve objasnjeno kako dolikuje

http://www.poliranje.rs/set2.html

maverick:
Poliranje je ok...mada lakse ti je mozda da ofarbas...ovisi čemu si skloniji...ja bih opalio u neku crnu mat boju i promjenio ove nove vijke i matice...siguran sam da bi bilo lijepo....

zankiki:
Samo da najave dan bez kiše, uradiću jedan prozor koji najviše pušta, pa crevo i polivanje kad se sve osuši da proverim jel umem pre nastavka radova  j1

IKA:
Hajd ,da ponovimo gradivo,u tvojoj temi,mada je negde već pisano o tome. Isprobaj prvo taj lepak na parčetu klirita (ili pleksija) da vidiš kako lepi za polikarbonat.Ok je taj lepak za staklo ,ali polikarbonat je nešto drugo.Iz ličnog iskustva ti govorim.Lepio sam sa lepkom tac drive za šajbne i zalepio je svugde osim za klirit.
U postupku lepljenja koristi kao zaštitu od prljanja papirnu krep traku,bez štednje oblepi kompletne lajsne i dobar deo stakala .jednostavnije je nego naknadno brisati lepak koji se baš i ne briše tako lako.
Izgled okvira prozora je koliko vidim stvar ukusa.Ja bih u svakom slučaju ostavio izgled poliranog AL.No stvar ukusa.

zankiki:
Iko, slažem se sa tobom za izgled poliranog aluminijuma, ali ovo je puno nekih šrafića, pa neće izgledati tako lepo. Evo šaljem i slike. Zbog toga mislim da je možda bolje prefarbati sve, i lajsne, i glave šrafova.
Kada budem montirao ovu spoljnu lajsnu koja se šrafi za sam brod, da li je potrebno svaku rupu u koju će ići šraf ispuniti lepkom?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju